- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.821
mimar değilim canım aklinialirimsmile mesleğim gücelleniyor deşifre etme len beni kaydirigubbakcemile3 yönetici asistanlığı yapıyorum özel bir şirkette cnm
mimar olsaydın payşaacğım şeyler olacaktı iç mimar özellikle tüh sevinmiştim.)))))))))))))
aswang nişanı neden attın kız ve neden barıştın tekrar oyuncak mı bu iş:))
nerdesiniz kızlar:))) züloşşş gel bakim ablanın omuzlarına bir masaj yap:))
Kesinliklee alll benim varr kokos terliklerim :)))hehehehe alcam ama bende bir kokoş terlik rahat birşey:dance:
:)) Annem, ablam bitti şuan torununa örüyor :))
Benimse hiçbişeyim yok, hazır alırız diyor neyle alacaksa, ablamda saolsun pike takımlarımı yaptı başka bişey yok...
Annemin nedense hiç çabası yok, çok sıkılıyorum bazen nasıl yetişicez diye...
Abalm yiğenimin şapka ve hırkasını örebilir, annemde benimkileri yapsa aslında ama....
ne o kıııı cır cır mı oldun:)))) ben onun için içerimde genelde:)))
Kesinliklee alll benim varr kokos terliklerim :)))
Nelerin eksik ki Esra?salon takımları alıcaksan onlar artık hazır satılıyor tel kırma olarak filan zaten artık kimse dantel örmüyor annem de bana taaa kaç sene önce dantel örmüş yatak odası takımı,salon takımı,fiskos örtüsü falan filan ama ben de almayacagım onları çünkü artık kimse dantel sermiyor ben salonuma albümde olan kanavce takımını serecegim...elinden gelirse zaman ayırabilirsen sen de basla kanavce biliyorsan biz sana yardımcı oluruz kumasları,ipleri hakkında...
Bu arada kradese geçmişi oku bir istersen dün aksam senin mendillerle ilgili bir durum vardı?
Günaydınlar herkese kızlar...
Kesinliklee alll benim varr kokos terliklerim :)))
Nelerin eksik ki Esra?salon takımları alıcaksan onlar artık hazır satılıyor tel kırma olarak filan zaten artık kimse dantel örmüyor annem de bana taaa kaç sene önce dantel örmüş yatak odası takımı,salon takımı,fiskos örtüsü falan filan ama ben de almayacagım onları çünkü artık kimse dantel sermiyor ben salonuma albümde olan kanavce takımını serecegim...elinden gelirse zaman ayırabilirsen sen de basla kanavce biliyorsan biz sana yardımcı oluruz kumasları,ipleri hakkında...
Bu arada kradese geçmişi oku bir istersen dün aksam senin mendillerle ilgili bir durum vardı?
Günaydınlar herkese kızlar...
slm
mendillerle ilgili durum derken
onları ben yapamdım canım yapsaydım öyle yaaprdım fikir olsun diye eklettirdim zuhala
Bende boncuk falan yapmaya çalışıyorum malzemeleri aldım ama annemin yapmaya hiç niyeti yok. Hazırda almak istemiyorum çünkü yapabilecek kabiliyeti var annemin.
Yumurta kapıya dayanınca telaş edecek işte...
kızlarr yaseminin gönderdiği linke baktınız mı ?ççok komikti ya okudum :))
kız sen annenden ne adar dertlisin böylee gell ben senin annişinn olurumm:)) ee ben ne yapayım 62 yaşında annem var kadın istesede birşey yapamıyorum:)) hazır alıyoruz biz ya da yaptırıyorum bir şekildekaydirigubbakcemile
içinden gelmiyordur belki Esra benim annem de iyiki yapmısım su anda hiç içimden gelmiyor dedi dün aksam cıkardıgım zaman o yüzden sana sen yap dedim canım...
açıklamasını yaptım denizcim akşam. denizin el emekleri diye yazmışım ilk bilmiyordum senin olmadığını sen açıkladın ben ekledikten sonra ama arkadaş ona bozulmuş bunlar benimdi diye yazmış:)))
Gelmiyor içinden, uzağa gidecek olmam çok canını sıkıyor onun, ama nasip böyleyse ve orada mutluluk olacaksa yapılabilecek bişey yok.
O konuyu çok takıyor kafasına, her zaman "sen giderken ağlamıcam" der, bende "sen ağlama ben ikimizin yerinede ağlarım" derim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?