2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hangi konuda yardım istiyorsun ki anlamadım?bütçen azsa kristal bardak almazsın onun yerine daha çok lazım olucak baska bir sey alırsın anlamadım ki?biz hepimiz de az çok eksiklerimizi tamalıyoruz aldıklarımızı gösterip fikir alıyoruz şimdi sana nasıl fikir verelim sen sor bizde sana yorumlarımızı söyleyelim...

yavaş yavaş tamamlıyoruz ama ihtiyaç hiç bitmez yaniiiii.
en lazımları alıp diğerlerini sonrayada bırakabilirsin. herşeyi halletmeye çalış ama

çok sona bırakmıssın bence
en azından çeyiz ıvır zıvırlarını alsaydın şimdi bunları düşünmezdin
ama temmuzada var
zamanın varken alıp aradan cıkart

bu benim düşüncem ben kredi çekip de yemekli düğün yapmazdım evlendikten sonra neden sıkıntıya giriyim ki nikah yaparım ama borçsuz evlenirim...

meltem çok haklısın
evlendikten sonra kimse borc ödemek zorunda kalmasın
cok zor

benim de borcum var 2.000 ama evlenene kadar bitirmek için çabalıyorum masraf hiç bitmiyor ki o yüzden ben para atıyorum hem evimde de yer yok zaten su anda düğüne 1 ay kala alacagım bazı esyalarımı su anda ufak tefekleri alıyorum bir çaydanlık bile 80 lira ufak diyoruz ama asıl para tutan ufak parçalar oluyor...

meltem facebooktan güç bela buldum
daha çok resim vardı ama yoğunluktan açamadım
parkın içindeymiş salon
kapısı burasıymış
içi nasıl görünce karar vericem
yeşillikli biryer dış mekan içinde uygun yerler var
ama yakından görmek başka tabi
internet sitesinde çok resim yoktu

bende ödüyorum canım hala
çoğunu maaşımı alınca nakit almaya çalışıyorum

çaydanlık dedinde aklıma geldi
benim yok bir tane var oda küçük
pahalıymışta canım

nesrin bende dış mekan fotoğraf düşünüyorum mine çınar fotoğraf die face de aratırsan uygun çekim yapıomuş bi bak istersen

nesrin bence güzel ve sık bir salona benziyor

ben dün aksam senin ceyizlerine baktım ya siyah porselen saklama kaplarından ben de alıyım ya bii de aklımı porselen limonluga taktım onu nerde bulurum :))

gidince göricem canım bakalım nasılmış

benim çeyizlerin çoğu görünmüyor demi
çarpı görünüyor
silinmiş sanırım

benim kırmızı limonluğu mu diyorsun canım

nesrin bence güzel ve sık bir salona benziyor

ben dün aksam senin ceyizlerine baktım ya siyah porselen saklama kaplarından ben de alıyım ya bii de aklımı porselen limonluga taktım onu nerde bulurum :))

kızlar selammm
gelemedim dün.aşkım ilk kez bizde kaldı.5 gün görüşememiştik dayanamadık geldi bize.bu akşam da ben onlardayım
bugün gelinlikçime ayakkabı ve iç çamaşırımı bıraktım.ölçüyü ocak gibi vericem.az daha bekleyelim dedi.belki kilo veririm ama zor:)
ben de çeyizlerimin hepsini ekleyemedim.resimleri küçültecek programı yükleyemedim daha.onu yükler eklerin en kısa sürede

Son düzenleme:
çok sona bırakmıssın bence
en azından çeyiz ıvır zıvırlarını alsaydın şimdi bunları düşünmezdin
ama temmuzada var
zamanın varken alıp aradan cıkart

ya biz geçtiğimiz temmuz için gün almıştık kıştan ikimizin de maaşıyla hallediyorduk ama pat diye askere gitti hesapta yokken şimdi tekbaşıma yaşıyorum bütün masraflara kendim yetmeye çalışıyorum o da ucu ucun aya yetiyo ya da eksilere düşüyorum :gitme:
evlenince oturucaz diye de gittik 500 liralık ev tuttuk yakıtıyla kışın 700 oluyo bana bi kuruş kalmıyo ki çeyize kalsın... ek iş bile düşündüm ama kimse çocuğuna ek ders aldırmıyo ilköğretimde sbs kalktı diye... kafam çok karışık.. yemek odası aldım diye içine koymak için kristal almam lazım... bi tek dantel manteller tam annem yaptırdığı için.. başka da bişi yok...
bu benim düşüncem ben kredi çekip de yemekli düğün yapmazdım evlendikten sonra neden sıkıntıya giriyim ki nikah yaparım ama borçsuz evlenirim...

bana kalsa ben de yapmam ama kaynanam hem gösterişinden geri kalmak istemiyo hem parası çok gitsin istemiyo o yüzden bizi de ortak ediyo...

meltem didem selam kızlarr
anneme düğn için kıyafet baktık yoruldum.
herhalde pilim bitiyor yavaştann

nişanlımla konuşuyodum bide geçmiş okuyordum.
öptüm sizi
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…