2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlar

resimleri küçültüp ekledim.ama bir çok şeyin fotosu yok.artık çektikçe koyarım

Son düzenleme:
Aysuncum iyi günlerde kullan canım tupper tinimini serisisinde de almıssın cok memnun kalırsın yesilliklerini maydonozlarını falan koyabilirsin içine çok uzun süre saklıyor benim de yengem tuppercı :))dün aksam salata kurutucusunu elime aldım gidiyordum getir kızz evlenmeden yok sana die arkamdan bagırdı :)))

valla ben de haftasonları tüm sebzelerimi yıkayıp onlara doldurucam.zaten geç çıkıyoruz çok vakit harcamak istemiyorum mutfakta.sırf o düşüncelerle aldım o tupperları:)

Bugün bir tanıdıgımız geldi bankaların genel merkezlerine baska bir sirket üzerinden eleman alıyorlarmış sadece yemek veriyorlarmış bankanın olanaklarından faydalanamıyorlarmış bana dediki yüksek bir torpilin yoksa giremezsin dedi ben de yok benim torpilim napabilirim çalısıyorum zaten dedim...o girecekmiş de...

yok ya benim hiç torpilim yoktu inanki.gişeye bile oturmadan müşteri temsilcisi oldum.torpil yok diil var ama şansı olan da giriyor.inanma yani onlara

ben 4 yıllık iletişim mezunuyum bankacı olmak için iktisat,işletme,çalışma ekonomisi okuyanların sansı daha yüksektir galiba kpss puanım cok düşük benimm o yüzden basvuru da yapmadım

valla cnm her bölümden adam var bankalarda.ben işletme mezunuyum.japonca öğr,beden eğt,mühendis bu bölümleri bitiren arkadaşlarım var.

canımm bir bayan için yine de en ideal mesleklerden bir tanesi hem nişanlın da yanında çok sanslısın...evinizi de subeye yakın tutarsınız süper olur:)

valla cnm çok zor aslında.tek avantajımız ikimizinde meslektaş olması.şartları biliyoruz anlıyoruz birbirimizi.kayınvalidem bile elimi bişeye sürdürmüyor oraya gidince.ama ben bayan mesleği dersen öğretmenliği tek geçerim
evimiz yakın olamayacak maalesef.daha doğrusu dolmuşa binicez ikimizde.evimiz yapılıyor işte.

ne kadar sanslısın en azından anlayıslı bir kaynanan var evini nasıl yaptırıyorsun?içini kendi kafana göre yaptırırsın düşündün mü dekorasyonunu falan...

evin sadece mutfak dolabını biz yaptırıcaz.diğerleri müteahhite kalmış.dekorasyon için çok düşünmedim ama sade bir ev olcak.öle göz yorucu detaylar istemiyorum.eşyaya da boğmak istemiyorum evi.açık renk mobilya alıcam.oturma odasına köşe tkm veya 2 kanepe koycam yerlere renkli minderler.

amin cnm
kleocum ben çıkıyorum.iyi geceler...

sabah grubuna da şimdiden günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız...
Düğünden geldim yeni, çok kötü oldum yaa (
Ayrılık hüznü ve gelinliği giyme mutluluğunu bir arada yaşıyorsun...
Zaman zaman aklınıza sorular geliyormu kızlar?

Son düzenleme:
günaydın kızlar
esraCım ne sorusu acaba mı
meltemcim sevgilin geldi mi
darısı bize inşallah
sevdiğim çarş geliyor perş kavuşucaz.
özledim çok

elçincim canım
çok sevindim iyi olmana
öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…