2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nasılsınız kızlar. Nasıl geçti haftasonunuz?

Kleopatra Allah sağ salim kavuştursun sevdiğini sana inşallah.
telaşlanma Allahın izniyle gelicek az kaldı zemuszemus

mail yakalamıstım ya merve anlatmıstım onunla ilgili kıyamet kopucak ya kızlar sizde de aynı sorunlar var mı bilmiyorum ama ben yasadıgım olayı anlatıyım size...
biz ilk çııkmaya basladıgımızda benim mail adresimi iptal ettirdi facebookumda ki bütün erkek arkadaslarımı sildi telefon hattımı değiştirdi ben de bir sey demedim kıskanç die...
ama beyfendi eski mail adresini kullanmaya devam etmiş ordan kız arkadaslarıyla iletişimini koparmamış kızlar buna mail atıyorlar sevgilimle söyle sorunum var ne yapmam lazım die?ben geri kafalı birisi değilim ki o görüşüyor ben de görüşebilirdim benim de çok değerli dostlarım vardı bu konuyla ilgili benden gizli iş yaptıgı için bana yalan söylediği için kıyamet kopucak hayır onlar herseyi yaparlar ama bayan yapamaz bayan konusamaz bayan evden dısarı cıkamaz dün aksam da babasını aradım sinirlerim bozuldu basladım aglamaya ....ben bunları yapınca da özgürlüğü kısıtlama oluyor neymiş bütün arkadasları dalga geçiyormuş ...

günaydın kızlar :)) sizleride öpeyimde grip bulaşsın:))

anladım canım faceyle ilgili bizde ilk başında bi sıkıntı yasadık hemen iptal etti adresini ben demeden..ama ben kullanmaya devam ettim..üstünden bir süre geçtikten sonra aşkım bana face acarmısın dedi ellerimle actım şifresini belirledim verdim..gıkını çıkartmadı..ben çok kıskancımdır ben cok hassas davranırım erkekler konusunda ondanda aynı hassasiyeti beklemek hakkım.ben haketmiyormuyum bu hassasiyeti derim hakediyosun der o zamn göster derim. sana haksızlık yaptığını düşünüyorum ama geldiğinde güzel bir dille paylaş

Evet derdimi çok güzel paylastın cok tesekkür ederim canım beni sinirlendiren nokta bana haksızlık yapması ...
Peki nasıl bir konusma yapabilirim bana yol gösterirmisiniz?(kusura bakmayın sabah sabah basınızı sisirdim ama beynim durdu)

Bizde ilk zamanlar böyle sorunlar yaşamıştık.
Şimdi Allaha şükür atlattık.
Benimde facebookumu kapatmamı istedi. Ekli erkek arkadaşlarıma taktı.
Facebook yüzünden çok tartıştık.
Ama sonunda anladı. Kapattırmadı. Kendinin facebooku yoktu o da açtı sırnaşık şey
Ama genel olarak bayanlar daha kısıtlı oluyor.
Bayan ya sonuçta. ama nolursa olsun Erkeklere bişi olmaz. fisfisfis

meltemcim bence kullandığı eski mail adresi sorun olmamalı bunu arkanı döndüğün zaman herşekilde yapıp yapmayacağını iyi bilmen lazım.farklı bir adreste de sürdürebilir eski arkadaşlarıyla ilişkilerini.bu insanları anlamak kadar zor bir iş yok.

Son düzenleme:
GÜNAYDIN NASILSINIZ KIZLAR..

Pandomim listeye benide ekledinmi kızzz....
2 Nisan hihoyyyt

Kayınpederim ihtarname çekicekmiş bu hafta lanet olası kiracıya
İnşallah çıkartıp günümüzü alıyoruz... 2 NİSAN :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…