2011 gelin adayları buyrun sohbete

demekki bu yüzden nişanlanmış
utanır insan ya herşeyin adabı var
ömür boyu yüzüne nasıl bakıcak
bana nişanlım lafını dahi etmedi etmezde,ettirmezde...

Nişanlanınca herhalde tapıladı sandı her istediğini mi yaptırcak ne salak adam
söylenmesi bile utanç verici

Yorum yapamıyorum...
Sadece Allah muhafaza diyorum...

eyvahedigeldismile ilginç sapıtmış galiba bide isteyişe bak telde ben seni istiyorm gel hadi sabrım kalmadı...

Aynen ben en çok telefonda bunu demesine şaşırdım...
Nişanlılık dönemi birbirini tanıma alışma dönemi.
Öpücen koklucan sevicen ama hadi gel istiyorum pat. bu ne yani.
İşin içine duygu katsaydın bari be adam :roflol:

Nasıl insanlar var gerçekten hiçte öyle birine benzemiyor ama adam ateşli demekki saman altından su yürüten sessiz atın tekmesi gibi ........

Bu tur konular cok hassa. Arkadasini ve nisanlisini tanimadigimiz icin yorum durumu zor tabi. Benim dusuncem 3 bicimde olabilir.

1- Madem nisanlisin bu kiz senin esin olacak, ilerde seni temsil edecek, saygi duyup beklemesi gerekirdi.

2- Cocuk nisan isinden geri adim atmak istiyor olabilir, ve bunu yapma cesareti olmadigi icin topu kiza atiyordur. Bir erkek telefonda nisanlisina gel yatalim dediginde, o nisan yuzugunu kafasina yiyecegini bilir. Belki kiz onu biraksin diye yapmistir.

3- Derdi kizi nisan bahanesiyle kandirip yataga atmak olabilir.

Dedigim gibi farkli yorumlarda yapilabilir, cocugu tanimadigimiz icin zor tabi. Ama net bir durum var, hic yakisi kalmamis yaptigi sey. Olmamis bence...

Kızlar en pratik yaptığınız tatlı türü

Walla bu yemek islerinde hic iyi degilim, ama bana hazir pasta tabanlari cok pratik geliyo. hemde guzel gorunuyo. eminim herkes biliyordur. kakaolu puding yapip, islattigin kek tabanlarina dok, sogusun, ustunede hindistan cevizi dok ,susle servis yap.. bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…