- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.701
çok ilginç bir konu geliyor ark. Aradı şimdi nişanlı. Nişanlısı demişki biz artık nişanlıyız birlikte olamk istiyorum onu ilişkiye davet etmiş ??????? Kızda pat suratına kapatmışşş ve şuan görüşmek istemiyorum diyor
erkekler zamanla istermi böyle şeyler evlenmeden ??????????
Nişanlanınca herhalde tapıladı sandı her istediğini mi yaptırcak ne salak adam
söylenmesi bile utanç verici
eyvahedigeldismile ilginç sapıtmış galiba bide isteyişe bak telde ben seni istiyorm gel hadi sabrım kalmadı...
demekki bu yüzden nişanlanmış
utanır insan ya herşeyin adabı var
ömür boyu yüzüne nasıl bakıcak
bana nişanlım lafını dahi etmedi etmezde,ettirmezde...
eyvahedigeldismile ilginç sapıtmış galiba bide isteyişe bak telde ben seni istiyorm gel hadi sabrım kalmadı...
Bende ne diyeyim kıza morelsiz zaten seni denemek için demiştir dedim artık şaka yapmıştır felanşaşırdım kaldım
selam arkadaslar, gelir gelmez sizi hararetli bir konu icinde buldum
Nasıl insanlar var gerçekten hiçte öyle birine benzemiyor ama adam ateşli demekki saman altından su yürüten sessiz atın tekmesi gibi ........
çok ilginç bir konu geliyor ark. Aradı şimdi nişanlı. Nişanlısı demişki biz artık nişanlıyız birlikte olamk istiyorum onu ilişkiye davet etmiş ??????? Kızda pat suratına kapatmışşş ve şuan görüşmek istemiyorum diyor
erkekler zamanla istermi böyle şeyler evlenmeden ??????????
Kızlar en pratik yaptığınız tatlı türü
Kızlar en pratik yaptığınız tatlı türü
Elimin ayarı yok valla istediğim bişeyi tarifiyle yapsamda tutmuyor bildiğim un kurabiye ve tiremusu((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?