2011 gelin adayları buyrun sohbete

pratik bi tiramisu tarifi verebilecek var mi? bu aksam cikista alis-veris yapicam.gerekli malzemeleri alip bi deniyim bakalim. zorsa yapamamda oyle pratik bir yolu varsa denerim

birde ben birseyler söylim:

tanyel okudum sağolun fikirleriniz için.herşey yoluna girer herhalde.kız ikide bir ne patates diyorsun:)) o patatesi püre yapar yediririm bak sana:)))

evet ya ben severim öyle herkeze bir isim vermeyi istemiyorsan demem aman kapikolum ol ozaman =)))

simdiiiiiiiiii ben birde erkek tarafi tutim, herkez cocuga yüklendi simdi =)

simdiii, kizin o cocukla neler konustugunu neler yasadigini bilmiyorsun. nekadar icli bir iliski yasadiklarini bilmiyorsun.

Simdi kadin olarak kendin icin bir cizgi cizmek önemli, sen abuk subuk konusuyorsan elbet böye bir teklifde bulunmasi normal yani, hangi erkek dayanir böyle birseye....

ama hic ICTEN ne bir dokunma ne bi kopnu acildiysa tabii tuhaf bir durum ki ben buna inanmak istemiyorum.
Yani bir erkek sirf bir kizi yataga atabilmek icin nisanlanmaz, disarda bir ickiye karsilik bunu alabilcegi cok insan dururken ailesini karistirmaz.

Bu yüzden en iyisi karismamali böyle konulara. Yani bu onlarin arasinda olan birsey. Ve böyle bizim icin "anlayamicagimiz bir konu cünki iliskinin icinde degilz

gelelim
pasta konusuna:

Ağlayan Pasta tarifi

KEK İÇİN GEREKLİ MALZEMELER

4 Adet yumurta
2,5 çay bardağı toz şeker
2 çay bardağı un
1 kahve fincan su
3 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı süt

KEK İN ÜZERİ İÇİN GEREKLİ MALZEME

1 paket krem şanti
1 çay bardağı su

KAKAOLU SOSU İÇİN

1 çorba kaşığı nişasta
2 fincan şeker
3 çorba kaşığı kakao
4 Kahve fincanı su

Kek malzemelerini büyük bir cam kase de yumurta ve şekeri çırptıktan sonra diğer malzemeleri sırayla boşaltıp iyice karıştırın bekletmeden pişeceği kaba döküp 170 derece önceden ısıtılmış fırında 40 – 45 dakika pişirilir. Kuru bir bıçak ya da kürdan ile pişip pişmediği kontrol edilir piştikten sonra tezgaha konur bir bardak süt kek in üzerine dökülür kek soğumaya bırakılır. Soğuduktan sonra krem şanti sürülür krem şantinin üzerine önceden hazırlayıp sogutulmuş kakao sosu dökülür.

Not : Lütfen soğuk servis yapınız afiyet olsun…

http://www.e-tarifler.com/wp-content/uploads/2009/11/aglayan-pasta.jpg <--- burdada resmi var =)

Son düzenleme:
pratik bi tiramisu tarifi verebilecek var mi? bu aksam cikista alis-veris yapicam.gerekli malzemeleri alip bi deniyim bakalim. zorsa yapamamda oyle pratik bir yolu varsa denerim

canım benim yaptığım tarif
hazır kakolu pasta tabanı ıslatmak için
bir tatlı kaşığı nescafe 2 yemek kaşığı şeker bir bardak süt sadece elini ısırmayacak kadar ısıt. (ben tam bir bardak süt dökmüyorum biraz fazla geliyor iki parmak altı yapıyorum)
bir dağın yarsı bir tarafını diğer yarısı ile diğer tarafını ıslatıyorum

kreması için
2,5 su bardağı süt
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı şeker
puding kıvamına gelen kadar kaynamaya başlamadan önce küçük pakertlede labne peyiniri satılıyor sonra tamamını döküyorum bir arıştırıyorum kapatıyorum

sonra pastanın ilk yarısına döküyorum sonra diğerini kapatıp üstüne döküyorum

buzdolabına kendine gelinceye kadar duruyor kıvamına
sonra çıkarıp üstüner süzgeçle kakao döküyoum

afiyet olsuna.s

Az once bi kac siteden baktim ,ama senin tarif pratik onu yapcam. Bide Turk kahvesi yazmislar, ona gerek var mi? Ustune kakao dok demissin, turk kahvesini ne icin kullaniyolarki? :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…