- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #22.981
şalvarlılar galiba o fiyat demi canım
şalvarlı istiyrm bende ama beden bulurum inş.
oralarda deneme imkanı var mı?
off kızlar çeyiz topiğimdeki resimlerin yarısı gitmiş
çarpı görünüyor neden ki...
canım ne yapım bildiğin gibi bi değişiklik yok
uzun süredir giremedim nete.
bordo ya da kırmızı düşünüyrm aslında yeşil istiyrdum ya da beyaz ama nişanlım kırmızıda ısrarcı davrandı : ) kırmak istemiyrm o yzden.
şu içi gösteren bindallılar oluyor ince. öle bişiy düşünüyrm çünkü giydim denedim onu fena olmadı
Allah uzaklık yasayan herkesi kavustursun uzaklık çok zor bunu çok kötü sekilde yasadımsesini bile özlüyorum duygusallastırdın Ayse beni ama iyiki sizler varsınız buraya girince kafam dagılıyor yoksa daha fazla takardım...
kızlar yeni aldığım çeyizlerim :)
ekmek ya da kek sepeti ve banyo için aksesuvar.
şebnemcim kendine özel albüm yapsan ya.
Allah uzaklık yasayan herkesi kavustursun uzaklık çok zor bunu çok kötü sekilde yasadımsesini bile özlüyorum duygusallastırdın Ayse beni ama iyiki sizler varsınız buraya girince kafam dagılıyor yoksa daha fazla takardım...
bilemedim canım nasıl onlar diye.
yeşil güzel olabilir evet. bende bordo düşünüyordum. giydim bu daha çok yakıştı.
nişanlım gelsin bizde kına malzemeleri arabalara havlu falan almaya gideriz herhalde eminönüne.
halılarımızı, aydınlatmalarımızı, yemek masamızı seçmemiz lazım gidip.
ütü masam yok. çamaşır kurutmalığım yok birde çöp kovası, leğen vs.
bi bitseydi eksikler.
Eksikler bitmez sekerimm evlendikten sonra da cıkıyor eksikler :)
meltemcim aynı bende burası olmasa naparım.
aradım akşam az konuştuk. malum pahalı sen anlarsın halimden. yurtdışı olunca zor.
bitcek canım inşallah sabredelim.
:bbo:
ayşecim albümü yaptım canım
düğününe çok az kalmış
herşey gönlüce olsun...
nesrincim çok sağol
geçmiş okuyorum bende.
bakayım albümüne.
naber nasılsın
Anlamazmıyım canım cok iyi anlıyorum bize 1.000 tl fatura gelince nişanlım gitti hemen arap hattı aldı onunla konusuyoruz o da çok pahalı maelesefki 2dk 10 lira inşallah gelicek ..ama kıbrıs için vodafonenun kampanyası vardı bedava dakikalarla görüşme yapabiliyordunuz libyada vodafone çekmediği için biz o kampanyadan yararlanamadık...
gelinlerimiz çok duygusal bugün yaaasenağlama
keocum senin adın meltem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?