- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.001
evet canım ben meltem sen de didem memnun oldum :)
Didem izledin mi canım diziyi?
canım ben skype yükledim telefonuma o yolla telefonlaşıyoruz bedavaya geliyor. bilg yoksa bulunduğum yerde. tabi normal tel gibi kesintisiz olmuyor arada ses gidip geliyor ama çok iyi sayılır. öyle bişey yapabiliyorsanız aklınızda olsun dicem ama senin nişanlında geliyor zaten kaydirigubbakcemile2
didemcim ağladım ağlıycam. mesaj yok hala.
sen naptın iyi misin
dün canın sıkkındı.
Çok şükür iyiyim canım
Sen nasılsın
Heyecan dorukta demi...
nesrinciğim cnm çorludan aldım.bir züccacieden.ekmek sepetinin fiyatı 4 tl küçük aldım pek ekmek yemiyrz die :)
daha orta boyları 7 büyükleri 9 tl di.
banyo aks. da 10 tl.sağol canım.
meltem cnm bende ist.a gelin gidicem ve yalnızım.:) bende katılabilirim aranıza çünkü hiç ark. olmıcak orda
ayşe tatlım benimde ütü masamla çamaşır askılıpım kaldı birde çamaşır kirli sepetim.
off eksik hiç bitmiyorr.
dediğim bindallılarda ince tül üstüne işleme yapılıyor.
öyle bişiy arıcam bulamazsam gönlüme göre kadından kiralıcam artık
offf yine bu askerlik konusu açılmaya başladı
bıktım bıktım bıktım..
Ayse canım keşke daha önce sorsaydım sana yükleyebilirim aslında süper olur cok saol bitanem :)
Tabiki katılabilirsin Zeynep birbirimize destek oluruz en azından çalacak kapımız olur ben Çekmeköy'e gelin gidecegim herzaman da beklerim ...
Zeynep bence o eksiklerini düğüne 1 ay kala al canım ben öyle yapacagım ortalıkta çok fazla yer kaplıyor ve bizim ev zaten yeterince kalabalık :)
offf yine bu askerlik konusu açılmaya başladı
bıktım bıktım bıktım..
hala sıkkın canım konuşmadık hiç sadece mesajlaştık küslük yok ama rahat bırakıyorum bende üstüne giymiyorum
çoook canım. bir de tabi şaşkınlık. böyle bi rüya gibi. hiç ben evlencekmişim gibi gelmiyor.
excelimiz var nişanlımla saat sayıyoruz.
11,73 gün var. 281,53 saat
balayı sonrası nişanlımın ailesinin yanına gitcez denizliye bayram için o biraz stres yapıyor.
bakalım nasıl geçecek.
zeynepcim doğru benimde kirli sepetim eksik.
150 maddelikti listem, işte 50 madde kaldı. ama artık kasmıyorum. şimdi eksik tamamlıcam diye alelacele alcağıma balayı dönüşü istediğimi alırım kalanlar için. Allah bu kadarını gösterdi ya olur hepsi.
şimdi acilleri alıyorumm
canım benim ne demek. opuyorumnanaktan
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış .
zeynepcim ev yerleşince daha bir belli oluyor eksikler yakışanlar falan. sonraya da bırakabilirsin canım 1 ay kalaya meltemin dediği gibi.
ben mesela bir dünya tupper almıştım geçen sene. az kaldı sığmıyorlardı mutfağıma. birkaçını mutfak dolabının üzerine koydum gözüküyor tepede.
canım aralıkta gidiyor dimi. kaç ay yapcak şimdi netleşti mi takip edemedim ben.
küslük olmasın canım.
rahat bırak. sen de rahat edersin. düşündükçe düşünüyorsun yoksa.
çenem düşüyor kusura bakmayın kızlar akşamları.
Ayse bilgisayarda listen hazırda varsa bizimlede paylasırmısın en azından bize de yol gösterirsin..
Bu arada nesrincim bu benim kişisel görüşüm ama polislere askerlik yaptırılması çok saçma zaten askerlik gibi göreviniz var ben yıllardır hep bunu düşünürüm...
canım polislerle ilgili bir söylenti vardı haberleerde izledin mi
doğuda görev yaparak askeerliği tamamlayacaaklarmış falan
Ayse bilgisayarda listen hazırda varsa bizimlede paylasırmısın en azından bize de yol gösterirsin..
Bu arada nesrincim bu benim kişisel görüşüm ama polislere askerlik yaptırılması çok saçma zaten askerlik gibi göreviniz var ben yıllardır hep bunu düşünürüm...
canım benim ne demek. opuyorumnanaktan
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış .
zeynepcim ev yerleşince daha bir belli oluyor eksikler yakışanlar falan. sonraya da bırakabilirsin canım 1 ay kalaya meltemin dediği gibi.
ben mesela bir dünya tupper almıştım geçen sene. az kaldı sığmıyorlardı mutfağıma. birkaçını mutfak dolabının üzerine koydum gözüküyor tepede.
canım aralıkta gidiyor dimi. kaç ay yapcak şimdi netleşti mi takip edemedim ben.
küslük olmasın canım.
rahat bırak. sen de rahat edersin. düşündükçe düşünüyorsun yoksa.
çenem düşüyor kusura bakmayın kızlar akşamları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?