2011 gelin adayları buyrun sohbete

bu takımı ve birde kahvaltı takımı aldım .. dediğim gibi bir de günlük takım hediye ettiler 1000 civarı maliyeti oldu.. ama kredi kartına bol taksit yaptılar....

bunlarda var o yumurtaya benzeyen alarm olmalı :)))

Eklentiler

• $2865add2-b862-4729-bfab-239ca1e43497.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 21
  • $af46e694-1a1f-48ab-8120-dd79f80ff786.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $ny017.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu begendim tusu cıkalı kendimi çok tembel gördüm ben begeniyorum :))stresliyim biraz zuhalcim kulagım yıkanacak bugün korkuyorum annemle birlikte gidecegiz :)))
Bernardo çok güzel sitesinde fiyatları yazıyormu kızlar?

kız adama ellerinle giydirr yanı süveteri alırken beğenmedim ama senin üzerinde görünce bayıldım de birde yağlama yapsırnaşık şey

havaalanına götürcem oradan dayısına geçicez, tenha bir yerde giydirmem lazım :))

bunlarda var o yumurtaya benzeyen alarm olmalı :)))

çok güzelller

Çok geçmiş olsun canımcım, bende düğünlere gittiğim zaman yaklaşık 1 hafta kulaklarımdan ses gitmiyor acaba kulaklarımda sorunmu varki...

kulak yıkamasında birşey yok meltoşş:)) hem düşün artık fısıltıları bile duyacaksın kızsempatiksalakcinni

Tesekkür ederim mervecimm

Kızlar bernardo'nun garantisi 20 yıl karacanın garantisi de 10 yıl ben de yemek takımımı bernardo alacagım bernardoda bir takım begendim 200 lira 6 kişilik yemek takımıydı..

bu takımı ve birde kahvaltı takımı aldım .. dediğim gibi bir de günlük takım hediye ettiler 1000 civarı maliyeti oldu.. ama kredi kartına bol taksit yaptılar....

Teşekkür ederim cevabın için. Fiyatı iyi mi ilmiyorum.
benim ihtiyacım olan yemek takımı bide çatal kaşık takımı bide teflon tencere seti :lepi.

Yazıyo canım. yani setlerin tabakların flan.

ben kütahya porselenden 400 aldım tatlım

çok iyi almışınnn. Nasıl resmi varmı?
Ben kare istiyorum ama onlar biraz daha pahalı sanki :S

aslış eger hiçbişeyin yoksa bernardoda suanda çeyiz paketi var 1200 müydü 1300 ne bi bak istersen

cANIM benim beğendiğim takım black ivy o da sadece yemek takımı 995 lira.
çok pahalı gledi bana sadece yemek takımı.

Kütahya porselen 50 yıl garantili.. Fiyatı pahalı diğerlerine göre ama benim içime sindi gerçekten.. Kahvaltı takımının fotosunu bulamadım.. çok güzeller.. çatal bıçak ve tencere takımını daha önceden aldığım için sadece yemek takımı aldım ama tabii gerçekten biraz pahalı. Bu arada takım 12 kişilik 6 değil..

Kızlar takıntılarınız varmı sizinde benim gibi mesela tek başıma yemek yiyemem makyajımı silmeden ve ışıkta uyuyamam daha varrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…