- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.201
Kütahya porselen 50 yıl garantili.. Fiyatı pahalı diğerlerine göre ama benim içime sindi gerçekten.. Kahvaltı takımının fotosunu bulamadım.. çok güzeller.. çatal bıçak ve tencere takımını daha önceden aldığım için sadece yemek takımı aldım ama tabii gerçekten biraz pahalı. Bu arada takım 12 kişilik 6 değil..
Kızlar takıntılarınız varmı sizinde benim gibi mesela tek başıma yemek yiyemem makyajımı silmeden ve ışıkta uyuyamam daha varrrrrr
Kızlar takıntılarınız varmı sizinde benim gibi mesela tek başıma yemek yiyemem makyajımı silmeden ve ışıkta uyuyamam daha varrrrrr
~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~
Blakc ivy.
Ben bu seti beğeniyorum. Yanında çatal kaşığı. tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti var. ama bunun fiyatı pahalı geliyor bana. 1795 lira hepsi içinde.
Yemek takımı 72 parça.
öff benim bu saydıklarına verdiğim parayı duysan :1no2:
takım çok güzelmiş..
bence fiyatıda fena değil.. baya bi mutfak eşyası bir arada çıkmış olacak.. tek tek almaya kalktığında çok daha pahalı olur
Bence fiyatı uygunmuş, ben 2 yıl önce almıştım küthaya porselen 1000 lira üzerindeydi, şuan tam fiyatını hatırlamıyorum...
bilmiyorum cimcime ya korkuyorum.
ödemekte zorlanırım diye.
Ama bir senedir bu takım için ölüyorum desem yeridir.
çok beğneiyorum =)
borca takside hiç girmedim ben hiç o yüzden korkuyorum galiba bilmiyorumkismile
düğün ne zaman?
benim de takıntılarım var ben de saat tıkırtısında uyuyamam ısıkta uyuyamam makyajımı silerim kremlerim suratımı öyle yatarım oda da ses olmaması gerekiyor dolabımdaki giysilerimin simetrik bir sekilde durması gerekiyor evde dagınıklık olmayacak falan filan...
bende makyajlı özellikle rimel ve kalem varsa uyayımoyurm.
ışık olursa bende uyuyamam.
Yolda yürürken taşların çizgilerine basmamaya dikkat ederim.
Mesela yaz kış olsun üsteme bişi örtmeden uyuyamam.
Illaki bişi örtücem.
Canımm bence de tek tek alsan daha pahalıya gelir ama karacanın setlerini tavsiye etmiyorum çünkü kuzenim aldı karaca düğün seti yemek takımı yuvarlak ve desenleri arasında farklar var biz de geri gönderdik...
Ben Hisarın çelik tencere setine 590 lira
Hisarın çatal-kasık takımı 960 lira canım o yüzden set alsan daha uygun fiyata gelir ben çok pahalıya aldım..
ben de teraziyim aslıcımmm seni çok ii anlıyorum yazlıkta annem pikeleri yıkamıstı kaldırmak için o sıcakta abartmıyorum battaniye ile uyudum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?