2011 gelin adayları buyrun sohbete

http://www.bernardo.com.tr/UDetay.aspx?KategoriID=14&UrunId=72

Blakc ivy.

Ben bu seti beğeniyorum. Yanında çatal kaşığı. tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti var. ama bunun fiyatı pahalı geliyor bana. 1795 lira hepsi içinde.
Yemek takımı 72 parça.

Son düzenleme:
Kızlar takıntılarınız varmı sizinde benim gibi mesela tek başıma yemek yiyemem makyajımı silmeden ve ışıkta uyuyamam daha varrrrrr

Benim de takıntılarım var ben de saat tıkırtısında uyuyamam ısıkta uyuyamam makyajımı silerim kremlerim suratımı öyle yatarım oda da ses olmaması gerekiyor dolabımdaki giysilerimin simetrik bir sekilde durması gerekiyor evde dagınıklık olmayacak falan filan...

Kızlar takıntılarınız varmı sizinde benim gibi mesela tek başıma yemek yiyemem makyajımı silmeden ve ışıkta uyuyamam daha varrrrrr

Bende ışıkta uyuyamam, ses olursa kesinlikle uyuyamam...
Kaldırım taşlarının çizgilerine basamam, bi mavi bi pembeye basarım...
Bulaşıkları karışık yerleştirmem hemde aslaa, tanımadığım bi yer bile olsa düzeltirim

Son düzenleme:
Ben bu seti beğeniyorum. Yanında çatal kaşığı. tencere seti, düdüklü tencere, cezve seti var. ama bunun fiyatı pahalı geliyor bana. 1795 lira hepsi içinde.
Yemek takımı 72 parça.[/QUOTE]

öff benim bu saydıklarına verdiğim parayı duysan :1no2:

takım çok güzelmiş..

bence fiyatıda fena değil.. baya bi mutfak eşyası bir arada çıkmış olacak.. tek tek almaya kalktığında çok daha pahalı olur

Bence fiyatı uygunmuş, ben 2 yıl önce almıştım küthaya porselen 1000 lira üzerindeydi, şuan tam fiyatını hatırlamıyorum...

Bence fiyatı uygunmuş, ben 2 yıl önce almıştım küthaya porselen 1000 lira üzerindeydi, şuan tam fiyatını hatırlamıyorum...

Bilmiyorum cimcime ya korkuyorum.
ödemekte zorlanırım diye.
ama bir senedir bu takım için ölüyorum desem yeridir.
çok beğneiyorum =)
Borca takside hiç girmedim ben hiç o yüzden korkuyorum galiba bilmiyorumkismile

Bende makyajlı özellikle rimel ve kalem varsa uyayımoyurm.
Işık olursa bende uyuyamam.
Yolda yürürken taşların çizgilerine basmamaya dikkat ederim.
Mesela yaz kış olsun üsteme bişi örtmeden uyuyamam.
İllaki bişi örtücem.

dolap için bieşy diyemem haftalık düzeltiyorum ve bu durum annemi acayip sinir ediyor git kurtulayım diyor oysaki çalışınca bvöyle şöyle diyorum ama dağınık buluyor beni :))))))))))

Canımm bence de tek tek alsan daha pahalıya gelir ama karacanın setlerini tavsiye etmiyorum çünkü kuzenim aldı karaca düğün seti yemek takımı yuvarlak ve desenleri arasında farklar var biz de geri gönderdik...
Ben Hisarın çelik tencere setine 590 lira

Hisarın çatal-kasık takımı 960 lira canım o yüzden set alsan daha uygun fiyata gelir ben çok pahalıya aldım..

Teşekkür ederim yorumun için.
Ama işte taksit olayından korkuyorum.
Elimde 700 lira var şu an

Kızlar ben senelerin çeyizcisi var tanıdık ordan aldım. çok araştırdım bilindik ve kampanya olanlar çinde yaptırıyormuş kütahyanın yeni kampanyası var tencerede var ama tencereyi türkiyede bir fir firmaya yaptırıyor kendi adını veriyor dedi adam
yerli malı bile artık cıvığını çıkardı neyi güvenilir bilinmez
tencere aker en çok satılanlar arasında ve kalitesi de iyi senlerdir kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…