2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallah canım maşallah
Allah bir ömür boyu mutlu mesut etsin hiççç ayırmasın :Saruboceq:

hoşgeldin ayşe.darısı bize yaşadığın bu mutlulukların.

didoş arasıra kalıyorum.bir sorun olmuyor

didemcim, aysuncum çok teşekkürler.
ben gideyim yarın uğrarım yine dinleneyim yarın yorucu olacak
öpüyorum çok

kızlar resmi tatilde nasıl çalıştırıyorlar sizi?kanunlara aykırı da ondan dedimm
canım bizde bayram yılbası resmi tatil falan yok..aksine o zamanlarda iş yeri yogun oluo..

canım ne guzel anlatmışsın ya..Allah hep mutlu etsin sizi..darısı da bizlerin başına :Saruboceq:

kızlar dakika dakika son gelişmeleri veriyorum sizlere...su anda havaalanında ankara ya da istanbul ucagına binecek çok kısa konustuk Allahım çok heyecanlıyım ya kazasız belasız sag salin gelir inşallah...

gözün aydın canım
kaç saat sürüyor yolculuk

4.5 saat sürüyor bitanem çok korkuyorum ben uçaktan ben nasıl binerim bilmiyorum ...bir de Arap şirketleri gerçekten çok berbat ..Bir yandan nişanlıma da hak veriyorum araplar müslüman bile olsalar gerçekten pisler evleri temiz olabilir ama evlerinin dısındaki her yer çok pis...

kötü şeyler düşünme hiç canım. kavuşuyorsunuz güzel şeyler düşünn
yanında olunca heryere gidersinnnnnn :asigim:

Kızlar bu arada şimdiden hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum...

Atatürk'ün gerçek sesinden videosunu izledim tüylerim diken diken oldu ...Anıtkabir çok güzeldi,çok kalabalıktı 2 gün önce gittim en son savas müzesi filan eklemişer çok güzel olmuş...

senin nezdinde tüm kızların bayramı kutlu olsunturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…