- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #23.921
çook tesekkür ederimm canımm :))
Tanyel bile örgü baslamış bugün okudum sevgilisine atkı örüyor hadi kızlar patikleri bitirin koltuk salı baslatacagım size de :)
meltemimm çok tatlısın maşallah çıtı pıtı
benimkinin beni öptüğü resmi koyacaktım resim boyutu büyük diye almadı sanırımbenneyaptımki
neyse artık..
sizde çok tatlısınız rabbim tamamına erdirsin çok mutlu olun inşallah bu yaptığın yorum bizimle mi ilgili tekrar okuyayım bitanem
Didoşumuz da doğal güzellerimizden
kızz sen bize enişteden dert yanıyosun ama enişteyi light gördüm biraz korkuyor valla senden :))
amanda aman cok güzelsiniz canım
bak şimdi böyle sevenleri yanyana görünce özledim sevdiceğimi...
kalbimden geçenleri söylüyorum bitanem..
Öncelikle çok yakısmıssınızAllah bir ömür boyu nazarlardan korusun sizi..
ÇoK çekmişsiniz çok zorlu yollardan geçmişsiniz nişan öncesinde de bir takım sıkıntılar yasamıssınız çok güler yüzlüsün insanları kırmaktan çok korkuyorsun hasta oldugun zaman bile kimseden bir bardak su istemezsin enişte de aynı sekilde birbirinizin ruh ikizisiniz ...kaynananla ilgili basta bir takım önyagıların olmuş ama daha sonra tanıdıkca anlamıssın o kadın da çok çekmiş zamanın da o yüzden kötülüğü dokunmaz sadece eltin varmı bilmiyorum ama ona karsı mesafeli ol
Ne diyim canımmm bir ömür boyu mutluluklar istanbulda olursam düğününe mutlaka davet et..
bekliyorum didemcim
bir seni görmedik
hejar senide gördüm cnm
maşallah sizde hep mutlu olun inşallah
Hejar ya içimdeki çocuk büyümüyorrrr aklıma türlü türlü fırlamalıklar geliyor :)))bakma sen 26 yasındayım ben :))
Evet canım sizinle ilgili kalbimden geçenleri yazdım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?