2011 gelin adayları buyrun sohbete

çook tesekkür ederimm canımm :))

Tanyel bile örgü baslamış bugün okudum sevgilisine atkı örüyor hadi kızlar patikleri bitirin koltuk salı baslatacagım size de :)

meltemimm çok tatlısın maşallah çıtı pıtı
benimkinin beni öptüğü resmi koyacaktım resim boyutu büyük diye almadı sanırımbenneyaptımki
neyse artık..
sizde çok tatlısınız rabbim tamamına erdirsin çok mutlu olun inşallah bu yaptığın yorum bizimle mi ilgili tekrar okuyayım bitanem

çok yakışmışsınız maşallah meltemcim
bende ekleyip sileyim gariii koyuyorum birazdan canım

Hejar ya içimdeki çocuk büyümüyorrrr aklıma türlü türlü fırlamalıklar geliyor :)))bakma sen 26 yasındayım ben :))

Evet canım sizinle ilgili kalbimden geçenleri yazdım ..

Didoşumuz da doğal güzellerimizden

kızz sen bize enişteden dert yanıyosun ama enişteyi light gördüm biraz korkuyor valla senden :))

amanda aman cok güzelsiniz canım

bak şimdi böyle sevenleri yanyana görünce özledim sevdiceğimi...

teşekkür ederim fıstıklarr
Allah sevenleri ayırmasın
yanyanayken light da uzaktayken taş fırın oluyo zaman zaman

yorumun için çok teşekkürler tatlım ilk başta çok zorlandık doğru ama sonrasında gerçekten rüya gibi,çok ilginç ama nişan öncesi ve nişan zamanı çok rahattım:))hiç sıkıntımız olmadı Allaha şükür..insanları kırmaktan gerçekten çok korkuyorum ve ona göre davranıyorum canım..hayatımın anlamı gerçektende ruhikizim herşeyim o..kayınvalidemle de dediğin gibi başta önyargılarım oldu ama şimdi çok iyi anlaşıyoruz çok şükür ki 2 tane eltim var canımsempatiksalakcinni
Allah razı olsun canım benim hepimiz sevdiğimizle mutlu olalım düğünüme beklerim herkesi tarih belli olsun mutlaka söylicem sana canımcımm

bekliyorum didemcim
bir seni görmedik

hejar senide gördüm cnm
maşallah sizde hep mutlu olun inşallah

şebnemcimm çok teşekkürler tatlım,hepimiz çok mutlu olalım inşallh..

Hejar ya içimdeki çocuk büyümüyorrrr aklıma türlü türlü fırlamalıklar geliyor :)))bakma sen 26 yasındayım ben :))

Evet canım sizinle ilgili kalbimden geçenleri yazdım ..

boşver böyle daha iyi inan yaşından çok çok küçük gösteriyorsun:)
çok sağol canım tekrar yorumların için
didemcim Allah tamamına erdirsin sizide maşallah çok yakışmışsınız,mutluluklar

Nesrin sen de aynı benim gibisin meslegin geregi ciddi olman gerekiyor ama fırlama yönün agır basıyor içindeki neşeni hiçbir zaman kaybetme ...

Masallah cok tatlısınız ikinizde sarı saç yakısıyor sana değiştirme rengini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…