2011 gelin adayları buyrun sohbete

[color="ındigo"]kızlar söz bileziği aldınız mı aldı ise modeliniz nasıl bu arada :) ben genelde 2011 sözlenecekler topiğide takılıyordum ama bugün hepsi tatil de :)[/color]

söz yüzüğümü kendim seçtim
söz bileziğini kaynvalidem ben kendim alıcam dedi bende zevkinize güveniyorum dedim kibar dı .

2 yılımız bitti 3 yılımızın içindeyiz
15 nisanda sözlendim
17 temmuzda nişanlandım
21 mayıs kısmetse düğün

yeri geldi küstük yeri geldi sırtımızı döndük herşey mükemmel değildi
emek verdik biz bu ilişkiye bebek gibi büyüttük sonrunları bulmaya çalıştık yer geldi ödev verdik birbirimize sonra anladık hayat ikimizden ibaret ve doğru yoldayız daha sımsıkı sarldık daha anlayışlı olduk daha güçlendik artık sen ben değil çünkü biz olmuştuk ve bu düşünceyle çıktık yola
(tabi arada didişmeler olyor onlar da tadı tuzu )

Ne mutlu size :)

Ne iş yapıyo seninki canım çift maaş daha farklı aslında birde ssk günün çok olursa emekli de olursun,kızlar bilmiyorum ben orta ikiden beri çalışıyorum kendimi evde oturmuş hayal bile edemiyorum,,pazar günü zor geçiyo zaman :)

Bilgisayar mühendisi canım ben de calısmayı çok seviyorum ünv'de de okurken de hem okudum hem de çalıstım satış danısmanlıgı yaptım,organizasyon işiyle ugrastım bir çok sektör de deneyim kazandım su anda tv'da calısıyorum ama çok yogun gece,gündüz belli olmuyor o da haklı bir yönden ...

Tabi canım böyle bir işi kimse kabul etmez benim 8,5 5,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…