2011 gelin adayları buyrun sohbete

off zaman geçmiyor meltem

nişanlım askere bir an önce gitsin diye gün sayıyorum inanabiliyor musun?

şu andaki sıkıntının tek nedeni belirsizlik durumu canım insanın canını sıkan da o oluyor ama daha önce de yazmısım sana polislerin askerlik yapması çok sacma bizim aile dostumuz var cok sevdigimiz ablamız su anda bebek bekliyor yaz-kış demeden sokaklarda nöbet tuttu allahtan şimdi masa basına vermişler gerçekten çok zor bir işiniz var ...

Zor olmaz mı canım
Ben artık askerliğin kalkmasını geçtim 32 gün kaldı
Uzamasında başka bir şey istemiyorum
Mesela dün öğlene kadar çalıştım
Eve geldim
Akşam 7'de bida gittim gece geldim
Bu sabah tören için gittim öğleden sonra geldim
Nihayet bu akşam evimdeyim
Vee yarın izinliyim..

Bir tek diğer yanım eksik...

canım bende senın gıbıyım aşağı yukarı..nişanlımı da çook özledim hayırlısıyla bitsin artık su askerliikk..

İyi o zaman canım en azından dogu görevini bitirdiniz ...nişanlın nerde nesrin su anda askere ugurlamaya gidicekmisin?bi de bakıyomussun askerlik senin yanından cıkıyormuş :)

Nişanlım Konya'da
Gidicem canım askere ugurlamaya gitmem mi
Ailemle birlikte gidicez
Düğün tarihimiz belli olucak,salon tutulacak vs...

Ahh keşke o zaman burası cennet olur bana..
1 Aralıkta sınava gidicek
Bir hafta içinde de askere..

İyi o zaman canım en azından dogu görevini bitirdiniz ...nişanlın nerde nesrin su anda askere ugurlamaya gidicekmisin?bi de bakıyomussun askerlik senin yanından cıkıyormuş :)

hoşbulduk nesrincim...
nasıl geçti gününüz
bizde misafir vardı
yeni fırsat buldum :))

Askerlik bence en büyük engel herşey için...
Okucam diye askere gidemiyorlar
Sonra söz,nişan
Bu kez de ardında kalanlar..

evet kesınlıkle oyle..nişanlım okulu bırakıp gitti askere..sırf tek tip olucak muhabbetlerınden dolayı..ne kadar cabulk askerlık bıterse o kadar cabuk evlenırız dusuncesıyle..

Allah zamanın su gibi akıp geçmesini hayırlısıyla nasip etsin..:Saruboceq:

kızlar iyi akşamlar
ben geldimmmmm
nasılsınız?a.s.

iyi akşamlar..hoşgeldin canım..ben iyiyim ama üşüyorum sen nasılsın??

Anladım canım Aksaray'da düğün salonu bakıyordun ya o yüzden sordum ben de şimdi bir yandan örgü yapıyorum kış geldi çok soguk nefesim istanbul'da kar bekleniyormuş didem hoşgeldin canım:)

iyiyim nefesim...
misafir geldi bugün hizmet ederken ısındım bende :))
acayip üşüyen bir insanım bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…