2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım şu battaniyenin resmini eklesene
bende yapayım
patiğim bitmek üzere..

canımm birazdan eklerim oldu mu ama henüz boy olarak 3 parçamı birleştirdim..
Nasıl yaptıgımı anlatıyım 14 ilmekle 8 cm düz örgü ördüm daha sonra da onları tıglama teknigiyle birleştirdim...

Sonra da bir sırada 2 farklı rengi 20 motif olucak sekilde tıgladım..

Son düzenleme:
iyi akşamlar hamarat hanımlar!!!

ben örgü işinden hiç anlamam.atkı falan örmüştüm bi ara ama şimdi noooo.zaten vaktim de yok maaleseff.aşkıım bizdeydi yemekte onu yol ettim.şimdi de burdayım.yarın kalıcam sanırım onlarda.bugün bizde olunca gitmedik daha.
yarın beyaz eşyamızın parasını vericem o çıkmış olacak aradan.yorgan almayı düşünüyorum yarın.ya taçtan alırım ya da brillanttan.

hoşgeldin ayşee

iyiyiz sen nasılsınn

canım bende iyiyim
bugün erkenden evimizde buluştuk nişanlımla.
ilk kahvaltımızı evimizde ettik kaydirigubbakcemile2
sonra ona saat baktık
halı seçtik saraydan. perdelerim daha takılmadığı için 5-6 tane halı seçtik salon için hepsi gelcek hangisini beğenirsek o kalcak diğerleri gidecek.
mutfağa koridora ufak odaya falan seçtik. bi bunlar gelsin sonra kalan yerlere bakcaz. çok yordu halı işi.
salı günü perdelerim takılcak, salı akşamı halılar gelcek.
bir de praktikere gidip eksikleri aldık.
kirli sepeti, çöp kovaları, paspas, kurutmalık, yağdanlıklar, armatürler, banyoya ayna vs.
daha da neye rastladıysak aldık bişiler.
nişanlım eve geçti
bu gece orda kalcak ilk defa.
ben buraya geldim kös kös.
garip oldu tüm gün birlikte olup yine annemlere gelince

neyse beklicez bakalım 8 gün kaldı telli duvaklı gitcez inşallah alkisalkisalkis

az önce nişanlımla konuştuk
aramız çok şükür düzeldi
kendine geldi yaaaa
Allah tüm sevenleri kavuştursunnnnn
ayrı kalmak çok zor gerçekten

didoşum gözünaydın erkekler arada bunalıyor balım sonra yine sözümüze geliyorlar.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…