2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayşe Aysun hoşgeldiniz hanımlar Nesrin merak etti modeli ben de kızlara örnek olsun die ekledim örgüye merak sardık bu ara yoksa vakit geçmiyor :hulya:
Nişanlım İstanbulda orda da çalısıyor Aysecim maelesef ben de calısıyorum artık ortak nokta bulucaz haftaya inş.olmadı ben istanbula gelirim istanbulu da özledim çok seviyorum ben öyle işte canım Allah bize de yasatsın tatlı heyecanları Amin

amin canım benim
olsun hiç değilse türkiyede
daha güzellerini size yaşatsın inşallah.
amin.

kızlar ben gelene kadar kaynatmıssınız
bende geldim

ayşecim çok duygulandım okuyunca gözünaydınnn

aysun merhaba canım

meltem cok güzeller canım maşallah

bu topik hamarattt...

Son düzenleme:
Allah korusun canım Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
,

amin cnmm

ben de hem romantik komediyi izliyorum hem de battaniyemin parçalarını tıgla birleştiriyorum :))

meltemciğim nasıl yaptın battaniyeyi.
kaç ilmek attın kareler için. ayy özendim bende yapmak istiyrm ama renkleri konusunda fikrim yok
dğer yaptıklarında çok güzell.
vatkalar çok hoş tam tarzım

kızlarr elcinle konuştuk şimdii
canım arkadaşım benimm çok içten
çok samimi. ama heycan yaptım
kontorumde azdı az konuşabildik ama en kısa zamanda arıcam yine

Zeynepciğim yapmak istediğin zaman yardımcı olurum sana sakallı ipi yaptıktan sonra bunu da yaparsın anlatıyım;
14 İlmekle basladım 8 cm düz örgü ördüm ve bitirdim bu sekilde farklı renklerde bir sürü motif olusturdum daha sonra kenarlarını tıgladım 2 zincir cektim ve tek seferde battım kısa olan tarafta 6 tane bosluk uzun olan tarafta da 8 tane boşluk olustu her parçayı bu sekilde tıglıyorsun sonra iki parçayı aldım 2 zincir çektim karsı tarafın bosluguna battım tekrar 2 zincir çekip karsıya battım bu sekilde de kenarlarını birleştirdim umarım açıklayıcı olmustur

Tesekkür ederim Aysuncum sizde çok tatlısınız bi sey sorucam kızıl saçın bakımı zor olmuyormu çok çabuk akıyor nasıl bakım yapıyorsun?

kleo benim saçım kızıl değil ışıktan öyle çıkmış sanırım.kahve tonları kullanıyorum ben

oo zamann lütfen rica ediyorum marka ve numarasını paylaş :)çikolata kahvesimi yoksa açık kahve tonlarımı ben de sarı saçlıydım sarı saçtan koyu kestaneye döndüm ama gelin saçı için herkes koyu tonda güzel duruyor diyor kararsız kaldım bakın sarı saçlı halimide paylasıyım sizinle..

meltem cnm çok yakışmışsınız

bu arada aysun resimlerini kaçırdım.

kareleri yaparımda araları annem yapar ztn bi ara başlım ben buna 14 ilmekle kare yaparım.
çapraz yapınca çıkıo kare olduğu

didoşum gözünaydın erkekler arada bunalıyor balım sonra yine sözümüze geliyorlar.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile:teytey:

canım benimm ne güzel heyecenlar bunlar herşey bitmiş maşallah
darısı hepimize olsunn

hamarat kız maşallah

benim de saçımda röfle vardı.bayılıyorum röfleye aslında ama bakımı zor.sürekli fön ve jöle istio.şu anki rengini tam olarak bilmiyorum kuaför ayarlıyor bişeyler ama dore kahve mi öle bişey:)

ben yeni gelebildim fıstıklar nasılsınız örgüler nasıl gidiyooo
benim çorap az kaldı
yatana kadar bitiririm galiba :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…