- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.121
iyi geceler bende çıkıyorum
inş rüyamda askerimi görürüm çok özledim onu bari rüyamda görebileyim..
sizde sevdiğinizi görün kızlar
Ayşe Aysun hoşgeldiniz hanımlar Nesrin merak etti modeli ben de kızlara örnek olsun die ekledim örgüye merak sardık bu ara yoksa vakit geçmiyor :hulya:
Nişanlım İstanbulda orda da çalısıyor Aysecim maelesefben de calısıyorum artık ortak nokta bulucaz haftaya inş.olmadı ben istanbula gelirim istanbulu da özledim çok seviyorum ben öyle işte canım Allah bize de yasatsın tatlı heyecanları Amin
bekliyorum canım
sen bizi görmüş müydün
aysuncum maşallah canım gördüm
çok tatlısınız.
Allah ayırmasın hiç
,Allah korusun canım Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
ben de hem romantik komediyi izliyorum hem de battaniyemin parçalarını tıgla birleştiriyorum :))
kleo benim saçım kızıl değil ışıktan öyle çıkmış sanırım.kahve tonları kullanıyorum ben
didoşum gözünaydın erkekler arada bunalıyor balım sonra yine sözümüze geliyorlar.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile:teytey:
canım bende iyiyim
bugün erkenden evimizde buluştuk nişanlımla.
ilk kahvaltımızı evimizde ettik kaydirigubbakcemile2
sonra ona saat baktık
halı seçtik saraydan. perdelerim daha takılmadığı için 5-6 tane halı seçtik salon için hepsi gelcek hangisini beğenirsek o kalcak diğerleri gidecek.
mutfağa koridora ufak odaya falan seçtik. bi bunlar gelsin sonra kalan yerlere bakcaz. çok yordu halı işi.
salı günü perdelerim takılcak, salı akşamı halılar gelcek.
bir de praktikere gidip eksikleri aldık.
kirli sepeti, çöp kovaları, paspas, kurutmalık, yağdanlıklar, armatürler, banyoya ayna vs.
daha da neye rastladıysak aldık bişiler.
nişanlım eve geçti
bu gece orda kalcak ilk defa.
ben buraya geldim kös kös.
garip oldu tüm gün birlikte olup yine annemlere gelince
neyse beklicez bakalım 8 gün kaldı telli duvaklı gitcez inşallah alkisalkisalkis
Zeynepciğim yapmak istediğin zaman yardımcı olurum sana sakallı ipi yaptıktan sonra bunu da yaparsın anlatıyım;
14 İlmekle basladım 8 cm düz örgü ördüm ve bitirdim bu sekilde farklı renklerde bir sürü motif olusturdum daha sonra kenarlarını tıgladım 2 zincir cektim ve tek seferde battım kısa olan tarafta 6 tane bosluk uzun olan tarafta da 8 tane boşluk olustu her parçayı bu sekilde tıglıyorsun sonra iki parçayı aldım 2 zincir çektim karsı tarafın bosluguna battım tekrar 2 zincir çekip karsıya battım bu sekilde de kenarlarını birleştirdim umarım açıklayıcı olmustur
Tesekkür ederim Aysuncum sizde çok tatlısınız bi sey sorucam kızıl saçın bakımı zor olmuyormu çok çabuk akıyor nasıl bakım yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?