2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayşe,Aysun,Zeynep ve Didem Allah devamına erdirsin canım inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz hepimiz sevdiklerimizle ne kadar mutluyuz değil mi resimlerde o yanımızda olunca gözlerimizin içi parlıyor..
Ayse nişan elbisenin rengi çok tatlı saç rengin de güzel canım bu tonda devam et
Zeynep arkadaki manzaraya bayıldım yoksa sen bu havuz basındamı yapıcaksın kınanı sen de çok çıtı pıtıymısın..

benim de hiç nişan resmim yok pcde taratıp yüklemek lazım aslında ...

bi tane tek resmim var onu yükleyim en azından elbisemi görürsünüz ama çok yorulmustum kızlar gece biterken ...

biz arkadaslarımız ve kuzenlerimizle gençler hep birlikte eglenmeye gittik zaten nişan törenimiz aile arasında oldu biz de sonrasından eglence düzenledik

Son düzenleme:
meltemcim maşallah canım
nişan resminde çok yorgunsun evett.
kıyamam sana
elbisen tatlıymışşş

canım çok yakışmışsınız.
Allah kavuştursun bir an önce.

kızlar her zaman bu fotolardaki gibi mutlu olalm inş.

inşallah canım benimmm

kızlar herkes burdayken ben nikah linkimi yine vereyim.

7 kasımda 16:45 de nikahım izlerseniz memnun olurum. sevincimi paylaşın istiyorum.
T.C. mraniye Belediyesi

birde haberlerde görmüş ablam pastırma yazı başlıyormuş kasımın ilk haftası havalar sıcak olacakmış dua edin 7sinde hava güzel olsun olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…