2011 gelin adayları buyrun sohbete

şaka didim zuhal:)
valla bugün sevdiceğime bi kazak ve sweat aldım.beyaz eşyalarımızı da resmi olarak almış olduk:)

aysun sinüzit olabilirmi biliyorsun rüzgarda hemen azıyor ben geçen sene ne çektim ondan çok dikkat et ıslak saçla filan çıkma dısarı?
geçmiş olsun canım biliyorum kötü bir sey ama sigara kullanan varmı aranızda ben bırakmaya calısıyorum da

kleocum sinüzit diil de rüzgardan oldu sanırsam.hava soğuktu baya da yürüdük.sigara kullanmıyorum ben.sevmiyorum da hiç.allahtan nişanlımda kullanmıyor.
zuhal arçelikten aldık.6.000 tuttu peşin ödedik.albümüme ekledim kızlar modelleri

evet nesrin yolda ben seni görsem polis demem kusura bakma arkadasım :))çok sıksın çok zarifsin seçimin de güzelmiş
zeynep hoşgeldin canım bugün de zuhal için resimleri ekledik :))

hayırlı olsun canım
bende arçelik mi boschmu karar veremedim

bu arada resimleri kaçırdım ama
nesrinin dikiş kutusunu gördüm
çok hoş güzel günlerde kullan cnm
ben kendim yaptım evde
annemin eski hasır ekmek sepetini süsledim kurdelelerle
içine makas kutu içinde satılan makaralar toplu iğne iğnedenlik dikiş iğnesi koydum
buda resmim yeniden ekliyrm.
...................

Son düzenleme:
Ben beyaz esyalarımı vestel düşünüyorum malum elektrikli esya ne olur ne olmaz vestele sordum 300 lira fark öderseniz 7 yıl garanti yapıyoruz dediler şimdilik vesteli düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…