2011 gelin adayları buyrun sohbete

Nesrin kaçırdıgım fırsatları saymıyorum iş anlamında ben 5 yıldızlı otelde çalısıyordum kariyerim açısından yönetici adayı olmak için isvicrede swiss hotel management okulu var oraya gidicektim zaten tanıstıgımızda o da biliyordu 3 sene önce ben orda calısıyorum 1 haftalık iznim oldu tatile gitmeme izin vermedi ben de eyvallah dedim malum kıskanç kavga edipte canımı sıkmayım o da yurt dısında o dönemde 1 haftamı msn basında geçirdim bana dediki ben seni gezdirecegim sen hiç üzülme falan filan 30 agustos için randevulastık ama gelemedi o gün malum yurt dısı mutlaka sorunlar cıkıyor ben çıldırdım sinirden ertesi gün işe gittim kafamı veremiyorum hala sinirliyim nişanlımdan da ayrıldım işten de istifa ettim aldım ailemi karsıma ben ...ayrıldım işten de istifa ettim hiç bir sey yapmayacagım evde oturacagım dedim babam için her zaman iş ve kariyer ön plandadır benim nişanlıma ilk baslarda çok tepkiliydi işte bu yüzden..

Anlıyorum canım
Kıskanılmak güzel ama fazlasıda sanırım bazen zarar oluyor

zuhalcim hergün ekliyorum bebişim bu nişandaki elbisem

al canım sana karısık resim albümü yaptım 2.5 yılın belli baslı özeti :))

Son düzenleme:
ben kahveleri dökmüştüm sözdekaydirigubbakcemile3
halam kahveleri koydu tepsiye tam mutfaktan çıkıcam kapıya tosladım.haydi bi daha kahve yapmayakaydirigubbakcemile3nişanlımın ailesine kahveyi verdim bitirdiler babamlara sonra verdik:)

Tesekkür ederim canım sarı saça çok hevesim var ama damat bey siyah istediği için koyu kullanıyorum su an da saçımla ilgili değişiklik yapamıyorum kestirmek istiyorum kestiremiyorum düğünde uzun saç güzel durur senin resimlerini de görelim sekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…