- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.361
be gecesaatleri alıcaz di mi.aman kpssye girecekler mağdur olmasa bari unutanlar olur kesin
ah ahhh o dert benide öldürüyor
allahtan memurumda yoksa işi bırak dicek yani
özellikle gece görevlerinden dakikada bir ararkaydirigubbakcemile
aslında gece gündüz farketmiyorda
seni anlıyorum canım
cok daha fazla dikkat etmen lazim canim merak ederdir tabikiboshayallersmile
meltooo ve nesrin sizinde fotolari gorelim:)))
Nesrin kaçırdıgım fırsatları saymıyorum iş anlamında ben 5 yıldızlı otelde çalısıyordum kariyerim açısından yönetici adayı olmak için isvicrede swiss hotel management okulu var oraya gidicektim zaten tanıstıgımızda o da biliyordu 3 sene önce ben orda calısıyorum 1 haftalık iznim oldu tatile gitmeme izin vermedi ben de eyvallah dedim malum kıskanç kavga edipte canımı sıkmayım o da yurt dısında o dönemde 1 haftamı msn basında geçirdim bana dediki ben seni gezdirecegim sen hiç üzülme falan filan 30 agustos için randevulastık ama gelemedi o gün malum yurt dısı mutlaka sorunlar cıkıyor ben çıldırdım sinirden ertesi gün işe gittim kafamı veremiyorum hala sinirliyim nişanlımdan da ayrıldım işten de istifa ettim aldım ailemi karsıma ben ...ayrıldım işten de istifa ettim hiç bir sey yapmayacagım evde oturacagım dedim babam için her zaman iş ve kariyer ön plandadır benim nişanlıma ilk baslarda çok tepkiliydi işte bu yüzden..
kizz formaliteleri atlama yeter benim gibi kahveyi nisanlina vermeyi unutmada :)))kaydirigubbakcemile3
çok tatlısın canım
çok yakışmıssınız
didoshh masallahh boylu poslusunn :)) yakismissiniz canim mutluluklar....
:)) tuzlu yapmıycam ama :) unutmam inşallahüstüne de döker miyım bilmiyorum
başım ağrıo rüzgarda çok dolaştım sanırsam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?