2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslı Yaseminin nişanı nasıl geçti?dün sana yazmıstım ama görmedin sanırım esse ve bernardo'da da tencere setleri 199 liraya inmiş ama cem daha iyi tabi sizin eminönü çok uygunmu fiyatları bizim burda öyle bir sansımız yok

05 kasım bime günlük kullanmak için güral porselenin yemek takımı geliyor 30 parça
ve de günlük çatal bıçak takımı 30 parça paslanmaz çelik
googleden bakın isterseniz

ben istiyorum yemek takımlardan almayı lilalı var sizce nasıl????????
fikir verriseniz sevinirim kızlar

günaydın kızlaaarr

ya kaç gündür gelemedim artık pek sık gelemicem
işyerinde bi kişi çıktı
3 kiş kaldık
e yılsonuda geliyo yoğunlaştım yaniiii
valla aklım hep hep burdaa

yaseminin nişanı nasıldı aslıı ???

buralardayım arada gelmeeeeeeeye çalışcamm

Mango'dan 10 liraya kot etek aldım bi de :))bayılıyorum indirimlere :))istanbula geldiğimde anadolu yakasında kadıköyde bir sosyete pazarı varmış oraya götürecek nişanlım beni :)

yOĞun bi hafta sonu olmuş iş temposuyla

Canım görmedim kusura bakma yine
Bikaç sefer daha böle olmuştu. çok pardon
Yaseminin çok güzel olmuştu maşallah.
Zaten gelsin resim koyar bize. Saçı makyajı enişteyle uyumu çok güzeldi.
Ama bi aksilik oldu biz fazla kalamadık.
Giderken güle güle bile diyemedim.
Kendimi nasıl affettiricem diye düşünüyom
Canım bide ben perşembe günü bernardoyu gezdim 199 a tencereleri gördüm.
güzeldi ama 4 parça 3 tencere bi tava.
Cemden ben safran rengi aldım 3 tencere. 1 pilav tenceresi 1 büyük tava. 2 küçük tava.
hepsi toplamda 130 a geldi.

Kızlar bu arada bişi daha dicem.
Bernardo beğinm beğendiğim takımı biliyosunuz 995 lira.
Pahalı benim için biraz.
Neyse eminönünde mercan diye bi yere gittik. Sipit tavsiye etti.
Bide yeni evlenen bi arkadaşımda ordan almıştı.
Orda da her marka tabak var güral kütahya başka markalarda.
Çok uygun fiyatlar.
Mesela benim beğendiğim bir kaç tabak takımı 600 dediler.
300 lirayada kaşık çatal takımımı alarım ordan tabak takımı alırsam.

Aslı çok güzel iyi günlerde kullan ben de gezdim cuma günü bernardo ve esseyi ya bi sey sorucam size kızlar fiyatlar arasında çok dengesizlik var olmaması gereken bir sey çok ucuz ama hiç para bile vermeyeceginiz bir sey de çok pahalı hisarın tencere setinde makarna tenceresi yok ayrı makarna tenceresi alıyım dedim esse'de sordum 175 lira tek parça makarna tenceresi karaca çelik caydanlık 110 lira fiyatlardan haberim yok kızlar normal mi bilmiyorum ama bana pahalı geldi..

aslıda bilmediğimiz o kadar çok yerli malı varki uygun ve kaliteli hep standarda gidiyoruz biz annem almış senelerdir tabak hergün yıkanıyor hatta günde 3 defa hiç bişey olmuyor..
birde ben gümüşlük felan istemiyorum bu kap kaşık mutfak dolaplarına sığarmı hepsi???

ben de gümüşlük almayacagım deniz konsol alacagım konsolun altına da catal-bıcak takımım sandıklı zaten onu koyarım yanına da yemek takımımı koyarım..

canım ben baktım aktüel de 29 ekiminki duruyo daha nerden baktın sen

yemek masasıda istemiyorum mutfağa köşeli istiyorum masa masayı 12 kişilk olabilenden isityorum içindenaçılmalı ekstradan sandelye sayısı 2 3 tane fazla yaptırıp gerekli zamanda içeir taşınsın diye
kesinlikte evde kalabalıktan nefret ediyorum çok sade olmalı evim ileride sıkıntı olurmu bilmiyorum ama şimdilik gümüşlük masa istemiyorum .....

Ya bitane tencere 175 lira bence pahalı canım.
Bu marketlere filan geliyor kiler bim dia şok kim. birsürü market var.
oralarda daha uygun hatta dün gördüm 69 muydu neydi. almadım.
bence daha ucuza bulursun zaman var zaten.

Bende istemiyorum gümüşlük falan. ama kayınvalidemde var zatende bardak mardak bile almıcam içine. onun var zaten.

ben de gümüşlük almayacagım deniz konsol alacagım konsolun altına da catal-bıcak takımım sandıklı zaten onu koyarım yanına da yemek takımımı koyarım..

aynen. bende öle yapıcam.

bim özellikle kampanyalarını takip ediyorum uzun zamandır gerçekten kalite az getiryor ama takip edince alıyorum geen sene yeni yıla yakın korkmaz 3 lü tencere 55 tl gibi bir fiyatı vardı 4 takım getirmişlerdi kalmadı igttiğimde çay seti günlük için güral porselenin günlük yemek takımı dışarıda 100 geçik bir fiyat şimdi 45 tl kampanya olunca fiyat düşük oluyor yarı fiyatına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…