- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #24.541
biz perşembe cuma cmt hep çalıştık malesef cumartesi artık dayanamadım erken kaçtım hastaydım dinleneyim diye eve gittim misafir((( çok dinlendim işte durmam daha iyimiş aslında pazarda biraz temizlik akşama ark oturmaya geldi anneleriyle mutfaktan çıkamadım öyle işte kızlar yine yorucu ve keyifsiz bir hafta sonu geçti bayram gelsin dinlenicem artık bol bol inşallah..
Aslı Yaseminin nişanı nasıl geçti?dün sana yazmıstım ama görmedin sanırım esse ve bernardo'da da tencere setleri 199 liraya inmiş ama cem daha iyi tabi sizin eminönü çok uygunmu fiyatları bizim burda öyle bir sansımız yok
05 kasım bime günlük kullanmak için güral porselenin yemek takımı geliyor 30 parça
ve de günlük çatal bıçak takımı 30 parça paslanmaz çelik
googleden bakın isterseniz
ben istiyorum yemek takımlardan almayı lilalı var sizce nasıl????????
Fikir verriseniz sevinirim kızlar
ben de gümüşlük almayacagım deniz konsol alacagım konsolun altına da catal-bıcak takımım sandıklı zaten onu koyarım yanına da yemek takımımı koyarım..
aynen öyle yaptım yemek masamı aldım bide
canım ben baktım aktüel de 29 ekiminki duruyo daha nerden baktın sen
Aslı çok güzel iyi günlerde kullan ben de gezdim cuma günü bernardo ve esseyi ya bi sey sorucam size kızlar fiyatlar arasında çok dengesizlik var olmaması gereken bir sey çok ucuz ama hiç para bile vermeyeceginiz bir sey de çok pahalı hisarın tencere setinde makarna tenceresi yok ayrı makarna tenceresi alıyım dedim esse'de sordum 175 lira tek parça makarna tenceresi karaca çelik caydanlık 110 lira fiyatlardan haberim yok kızlar normal mi bilmiyorum ama bana pahalı geldi..
aslıda bilmediğimiz o kadar çok yerli malı varki uygun ve kaliteli hep standarda gidiyoruz biz annem almış senelerdir tabak hergün yıkanıyor hatta günde 3 defa hiç bişey olmuyor..
birde ben gümüşlük felan istemiyorum bu kap kaşık mutfak dolaplarına sığarmı hepsi???
ben de gümüşlük almayacagım deniz konsol alacagım konsolun altına da catal-bıcak takımım sandıklı zaten onu koyarım yanına da yemek takımımı koyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?