2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet aynen öyle en çokta küçük ıvır zıvırlar tutuyor düşünsene banyo takımı sordum 200 tl yahu çok pahal herşey

Canım ben çok güzel bi banyo takımı gördüm sadece halıları oluyo ya onlar yok.
sabunluğu kirliliği siyah beyaz tek renk işte taşlı maşlı. 35 tl 50 tl ye vardı. eminönünde.
tabi sen bursadasın ama sizin oralarda da vardır belki. iyice araştırmak lazım ya.

Aslı haklısın nereye elini atsan para ama Allah'a çok sükür işlerimiz var da ufak tefek bile olsa alıyoruz esyalarımıızı...

evet valla. Çok şükür çalışıyoz ama.

Günaydın kızlaar, herkes burdaymış ne güzel...
Yorgun bir haftasonuydu ama 3,5 gün tatil güzel oluyor, en güzelide sabah geç kalkmak...
Ayy akşam yiğenim elini kesmiş bende yatırdık diye ağladığını düşünerek kucağıma aldım, annemin yatağına yatırdım, yatak hep kan, her yer kan olmuş benim yüzüm gözüm, eşofmanımın her yeri kan ama ben farketmedim. Ablam geldi senin gözün kanamış dedi, elimi bir sürdüm sahiden kan, sonra bi baktım yiğenimin eli, parmakları hep kan tabi kan görmeye dayanamayan ben bayılmışım :))
Oyy kuzum yaa, bebeklerin işide çok zor, dertlerini anlatamıyorlar, saf teyzeside nazdan ağladığını düşündü...

günaydın kıslar
kız yasemin yaptın hadi nişanı gözün aydın
darısı düğünlerimize artık foto bekliyoruz
bizde dün akşam bohçalarımızı götürdük babam gelmedi
ve artık konuşmuyoruz sanırım aramızdaki bağ tamamen koptu artık
maddi olarakta herşeyimi kendim yapıcam bundan sonra
böyle olmasını kendisi istedi

hogeldin yasss ne ettin anlat bakemmm hayrılı ugurlu olsun

taze nişanlı geldi hoşgeldin

allah tamamına erdirsin inşallah canım

Yasemin hayırlı olsun canım Allah devamına erdirsin...

yasooo hayırlı olsun canım birleşen elleriniz hiç ayrılmasın...

Yassssssssssss hadi şimdi düğünee :))))
hayılı olsun canımmm allahım ayırmasınnn hep mutlu oll

Kızlarr hepinize çokk teşekkür ediyorumm güzel dilekleriniz için.. Bacılarımm ömrümde ilkkez kendini beğenmişlik yaptımm :)) çok güzel oldum yada kendimi öyle gördüm bilmiyorum ki :) nişanda çok güzel oldu problemsiz kavgasız gürültüsüz hallettik çok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

Ayyy kıyamam yaaa. nasıl kesmiş öle. Çok derin mi kesiği.

Ay canım yaa hayırlısı olsun inşallah.
Allah yardımcın olsun canım.
Herşeyi kendin yapıcan zor olucak ama
sana kimse diyemicek ailende olsa benim yardımımla yaptın ben yaptım
diye.

günaydın esracım
geçmiş olsun yavrucuk ne acımıştır

Hayırlı olsun canımcım...
Babanın yapısı buysa çok takma kafana, ama sonuçta baba atsan atılmaz, satsan satılmaz...
Sana bişey olsa emin ol en çok onun canı yanar, ama yaptıklarıda doğru değil...

Ayyy kıyamam yaaa. nasıl kesmiş öle. Çok derin mi kesiği.

Çok derin değil ama kucağıma alınca sürüldü galiba, daha çok açılmış yarası...
Bende nasıl farkedemedim...

çok ilginç baban yumuşaması gereken yerde iyice geri çekiliyor sen onların sonuçta rızasını aldın ve oldu neyse düzelir diyelim inşallah
sende sıkma canını baban sonuçta iyisiyle kötüsüyle.
sediğin arkanda el ele kol kola birlik olursunz

Aylincim hakkınızda hayırlısı olsun bugünleride atlatırsın annen destek oluyordur eminim bu duruma üzülüyordurda..umarım evlendikten sonra bütün sıkıntıların geride kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…