2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime belli değil canım maalesef =(
daha yeni nişanım oldu
yaz başı gibi de düğün istiyoruz ama kısmet tabii ki

bende geçen yaz annem hasta olunca hiç bişey almadım kndme
idare ettim hep
ama bu yıl kalmadı giycek bişi
bende hep buldukça uygun şeyler hep alıyorum
eh nişanlıyız ona göre şık olmak lazım dimi zemuszemus kaydirigubbakcemile3

baştan benimkide öyle diyodu ama baktı ki para hiç birikmiyo sonra aldık büyük parçaları
onlarda salonun ortasında duruyo
birde bohçalar geldi işte ohh ev pazar yerine döndü

aynen nisan ya
ben genelde salaş giyinirim ama bi yere gitceğimiz zaman
her seferinde farklı bişeyler giymek istiyorum

baştan benimkide öyle diyodu ama baktı ki para hiç birikmiyo sonra aldık büyük parçaları
onlarda salonun ortasında duruyo
birde bohçalar geldi işte ohh ev pazar yerine döndü

annemin hiç tahammülü yok öle dağınıklığa...
ama bizimkide öle olucak bu gidişle. birikmiyo alalım diyebilir büyük eşyaları.
belki alıp alıp nişanlımın evinede koyabilirim. onlarınki büyük koymak için müsait yerleri var.

Ya benim kayınvalidem kayınpederi kaybettikten sonra baya değişmiş.
Çok değişik davranışlar sergiliyor, bi gün çok iyi davranıyosa 2. gün daha farklı davranıyo.
Nişanlımda bu durumdan muzdarip cumartesi günü annemi arayıp baya bi dert aynmış.
Annemde sabredersim ama sırf sizin mutluluğunuz için diyo, ama annemde bi patlarsa hiç iyi olmaz.
Nişan bohçasını falan hep kendi hazırladı ben hiç görmedim, aslında kötü bohçalar değil ama ben çıkmak isterdim alışverişe, Allah'tan kıyafetlerimi kendim aldım.
Ama bu tarz şeyleri sorun yapmak istemiyorum, çünkü önmli olan nişanlım ve benim mutluluğum. Ama düğünde annemde inat edecek gibi görünüyor, nişanlımda arada kalmış garibim..
Ay çok dolmuşum :)) uzun oldu biraz :))

cimcime belli değil canım maalesef =(
daha yeni nişanım oldu
yaz başı gibi de düğün istiyoruz ama kısmet tabii ki

Ah bizimde belli değil, belirsizlikleri ortadan kaldırıp evlenmek istiyorum artık...

off bu aileleler zaten insanın canını nasıl sıkıyolar
dün bizim bohçalarımızı getirdiler bazı konularda canım sıkıldı onu paylaşayım sizinle

ben ilk günden beri çamaşırların açık bir şekilde konulmasını istemiyodum
diğer aldıklarımızı kartona dizipte getirmişler çamaşırları dükkanın koyduğu torbada öylece getirip elime tutuşturdular sen böyle istedin al bakalım gibisine
ondan sonra onların adetlerinde yatak örtüsü falanda nişanda alınıymuş ben onları gidip kendi zevkime göre aldım sonra nişanlımla yolladım işte benim yolladığım dandik poşetlerde geldi bir kurdele bile bağlamamışlar üzerine
kıyafetler desen 1 abiye 1 etek ceket takım gömlek ayakkabı hepsini tek bir yere koyup sıkış sıkış yapmışlar neyin ne olduğu bile belli değil
benim kayınvalidem bayağı bi yaşlı bohçalarımı eltim hazırladı
kayınvalidem bi sürü patik şal falan ördürmüş yalnızca bir tane patik ve şal koymuşlar
birde yemeni koymuşlar boncuk oyasından ki kayınvalidemin ne iğne oyaları yaptırdığını biliyorum
he koymadılar da kendilerine mi aldılar hayır ama
insan bişeydeki özenci anlıyor hissediyor
ve ne yazık ki kırılıyo
nişanlımada bişey diyemeiyorum
beğenmedim mi bi kısmını çok beğendim ama benim aldıklarıma saygsızca davranmaları çok kırdı beni
onlarda nişanda çiçek çikolata gitmezmiş ben dedim ki bizde alınıyor
dinlemediler bile kerameti kaç para ama ben orda da kırıldım
sanki para kendi ceplerinden çıkılyo =(

Ayy canım kısmen aynı şeyler yaşamışız, bana hepsi bohça hazırlamış, eltilerim, görümcem ve teyzeleri.
Ama bana getirdikleri penyeyim görseniz gülersiniz, ben anneme geldi sandım :)) meğer teyzesi bana almış, allı pullu bişey.
Anneme basit bir namaz başörtüsü getirmişler, insan ister istemez kırılıyor, çünkü kayınvalidem çok iyi giyinir, kendine çok iyi bakar...
Ama hiçbirine ses çıkarmadım, şimdi bizde kayınvalideme pike takımı yaptırdık, görünce eminim utanacaklar çünkü o kadar özensiz bohça hazırlamışlarki, hiçbirşey doğru düzgün görünmedi, bi dolu iç çamaşırı var hemde çok iyi markalar ama hiçbiri görülmedi, dolayısıyla bizim akrabalarda laf etti (zaten laf sokmak için bahane arıyorlar)
ınşallah eşim ile çok mutlu olurum, bu tarz şeyleri önemsemek istemiyorum ama insan düşünüyo, madem para veriyolar istediğimi alsınlar öyle değilmi?

inş çok mutlu olursun canım

sıkıntılarımız hem benziyo hemde farklı
ben herşeyimi kendim seçtim hatta nişanlımla gidip kendimiz aldık onlar ona bozuldukları için tavır yaptılar
babama ve kardeşime pantalon gömlek çorap havlu koymuşlar
anneme kazak hırka eşarp yemeni ve havlu koymuşlar

bana kayınvalidm pike takımı yaptırmış kanaviçe
günlük nevresim takımı almışlar
gecelik takımı kıyafetimı ayakkabı çanta ceket makyaj malzemeleri yatak örtüsü bornoz
bunları da alıcaklarde bende kendim seçtim :jeyyar:
hem nişanlımın durumunu bilyorum sıkışmasın diye hemde biraz benim dediğim olsun huyum vardır o yüzden
ama hiçbiri için diyemem ki dandik ya da kötü şeyler almışlar diye

hoşgeldin hejar

cimcime bende dolmuşum ya
insan anlatınca rahatlıyo
o kadar da büyük bişey değilmiş diyo

Bende kıyafetlerimi kendim aldım, kardeşimin bohçası güzel eşofman takımı falan almışlar ama anneminkine hiç özen göstermemişler. Annem ve ablama sözde etek ve penye getirmişlerdi belkide o yüzden koymamışlar ama onlarda hiç tarzımız değildi. Ablamın penyesini annem giyiyor :)) Neyseki bornoz takımım ve getirdikleri çek çek valiz çok işime yarayacak.
Ama nişanlımın bu konuları anlayıp bize destek vermesi çok mutlu ediyor beni.
Annesini tanıyor olması çok güzel, oyy aşkım yaa annemi arayıp özür dilemiş
boshayallersmile

Son düzenleme:
Hoşgeldin hejarcım.
Eve ececim insan paylaşınca rahatlıyor :))
Her istediğini alıpta mutlu olamayan çok çift var o nedenle bunlar teferruat aslında.
Önemli olan eşlerimizle mutlu olmak.
Bizi tanıştıran komutanın ailesinin durumu çok iyiymiş ama gelinlerine sadece 2 bilezik takmışlar, ama mutluluklarını gözlerinde okuyorum inan.
O nasıl aşktır öyle diyorum, eşinden bahsederken gözlerinin içi parlıyor :asigim:
ınşallah bizde öyle oluruz.

hoşbuldum kızlar..

ya kızlar bizde amcalara dayılara falanda nişan bohçası konuluyor
yani benim amcam ve dayımlara
o yüzden baya uğraştırmıştıksempatiksalakcinni

cimcime nişanda ne takıldı sana özel değilse söyler misin

biz birtek annesine bohça yapıyoruz çünkü kalabalık bi aile gerke yok herkese bişiler yapmaya

Nişanda kelepçe taktılar, abisi saat taktı, diğer abi ve görümcem altın taktı.
Ama ben set istemedim o nedenle kelepçe takıldı.
Görmeye geldiklerinde de küpe almıştı kayınvalidem.
Düğünde de ayrı küpe alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…