- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.481
Ya benim kayınvalidem kayınpederi kaybettikten sonra baya değişmiş.
Çok değişik davranışlar sergiliyor, bi gün çok iyi davranıyosa 2. gün daha farklı davranıyo.
Nişanlımda bu durumdan muzdarip cumartesi günü annemi arayıp baya bi dert aynmış.
Annemde sabredersim ama sırf sizin mutluluğunuz için diyo, ama annemde bi patlarsa hiç iyi olmaz.
Nişan bohçasını falan hep kendi hazırladı ben hiç görmedim, aslında kötü bohçalar değil ama ben çıkmak isterdim alışverişe, Allah'tan kıyafetlerimi kendim aldım.
Ama bu tarz şeyleri sorun yapmak istemiyorum, çünkü önmli olan nişanlım ve benim mutluluğum. Ama düğünde annemde inat edecek gibi görünüyor, nişanlımda arada kalmış garibim..
Ay çok dolmuşum :)) uzun oldu biraz :))
Ah bizimde belli değil, belirsizlikleri ortadan kaldırıp evlenmek istiyorum artık...
benimde kayınvalidem kayınpederi kaybedince değişmiş. yani kolay bi acı değil. Allah sabır versin onlara.
Çok doğru düşünüyosun canım hiç dert etme onları boşver.
Annelerde heves ediyolar işte ben alayım çocuğuma ben yapayım.
idare edicez işte elimizden geldiği kadar.
off bu aileleler zaten insanın canını nasıl sıkıyolar
dün bizim bohçalarımızı getirdiler bazı konularda canım sıkıldı onu paylaşayım sizinle
ben ilk günden beri çamaşırların açık bir şekilde konulmasını istemiyodum
diğer aldıklarımızı kartona dizipte getirmişler çamaşırları dükkanın koyduğu torbada öylece getirip elime tutuşturdular sen böyle istedin al bakalım gibisine
ondan sonra onların adetlerinde yatak örtüsü falanda nişanda alınıymuş ben onları gidip kendi zevkime göre aldım sonra nişanlımla yolladım işte benim yolladığım dandik poşetlerde geldi bir kurdele bile bağlamamışlar üzerine
kıyafetler desen 1 abiye 1 etek ceket takım gömlek ayakkabı hepsini tek bir yere koyup sıkış sıkış yapmışlar neyin ne olduğu bile belli değil
benim kayınvalidem bayağı bi yaşlı bohçalarımı eltim hazırladı
kayınvalidem bi sürü patik şal falan ördürmüş yalnızca bir tane patik ve şal koymuşlar
birde yemeni koymuşlar boncuk oyasından ki kayınvalidemin ne iğne oyaları yaptırdığını biliyorum
he koymadılar da kendilerine mi aldılar hayır ama
insan bişeydeki özenci anlıyor hissediyor
ve ne yazık ki kırılıyo
nişanlımada bişey diyemeiyorum
beğenmedim mi bi kısmını çok beğendim ama benim aldıklarıma saygsızca davranmaları çok kırdı beni
onlarda nişanda çiçek çikolata gitmezmiş ben dedim ki bizde alınıyor
dinlemediler bile kerameti kaç para ama ben orda da kırıldım
sanki para kendi ceplerinden çıkılyo =(
aman boşver canım. 2 3 kuruşluk şeyler için canını sıkmaya deymez.
senin gibi özentili yapamamışlar sorun etme,
zaten kayınvaliden yaşlıymış, eltininde öle yapmak işine gelmiş belliki.
hiç onları düşünüpte canını sıkma canım. önemli olan iboyla senin mutluluğun anlaşmanız.
Ayy canım kısmen aynı şeyler yaşamışız, bana hepsi bohça hazırlamış, eltilerim, görümcem ve teyzeleri.
Ama bana getirdikleri penyeyim görseniz gülersiniz, ben anneme geldi sandım :)) meğer teyzesi bana almış, allı pullu bişey.
Anneme basit bir namaz başörtüsü getirmişler, insan ister istemez kırılıyor, çünkü kayınvalidem çok iyi giyinir, kendine çok iyi bakar...
Ama hiçbirine ses çıkarmadım, şimdi bizde kayınvalideme pike takımı yaptırdık, görünce eminim utanacaklar çünkü o kadar özensiz bohça hazırlamışlarki, hiçbirşey doğru düzgün görünmedi, bi dolu iç çamaşırı var hemde çok iyi markalar ama hiçbiri görülmedi, dolayısıyla bizim akrabalarda laf etti (zaten laf sokmak için bahane arıyorlar)
İnşallah eşim ile çok mutlu olurum, bu tarz şeyleri önemsemek istemiyorum ama insan düşünüyo, madem para veriyolar istediğimi alsınlar öyle değilmi?
boşver canım ya cidden bunları kafana takıp meşgul etmeye değmez.
ya ben böle bohça işini sevmiyorum, anneye babaya kardeşlere dayılara emmilere.
yaparsa damat geline gelin damada.
diğer türlü beğeniyolar beğenmiyolar.
zaten biz nişanda yapmadık bohça falan. düğünde onlar bana bende damada yapıcam.
bide kayınvalideme yapıcam. zaten tek çocuk. oldu bitti işte.
Ayyy ne güzel bende istiyorum artık yaaaa.. ben sözlüyüm Allah izin verirse ramazan bayramında izine gelecek aşkım nişanlanacağız. 2011 de de düğün inşallah. iple çekiyorum.
hoşgeldin... Allah kavuştursun.
Allah tamamına ersirsin canım çok hoşsun maşallah..
nişanlığının rengi güzelmişopuyorumnanaktan
hejar bu arada sende hoşgeldin
Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun
elimizden gelen sadece dua etmek
ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
inşallah geçicek bu zamanlarda sağ salim
benim sözlüm de diyarbakırda dağ karakolunda jdm yeri çok kötüüü yaaaa. rabbim tüm mehmetciklerin yardımcısı olsun sevdiklerine kavuştursun. say say şafak bi türlü azalmıyo 261 e zor geldik..
amin kızlar aminn.