- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.001
bende evden kaçmışım byagı bi yol almışım gidip birinin evinde uyumusum güzelcene bide daha okula bile gitmyrdm hayal meyal hatırlıyorum.beni sinirlendirmişler kuzenime ben kacacam demişim.:))sonra allahtan tanıdıkmış evine gittiğimde dayımı tanıyolarmış çagırdılar gelip beni aldı herkesi perişan etmişim..
bende çok kayboldum.. Nerden baksan 10 defa filan kaybolmuşumdur.
Hatta en son dün kayboldum :)
Toprağım sorma yaaaaa oynattım dolguyu ağrıyo şimdi :)))
aşkım pazartesi izinli o zaman giderim diş hastanesine
bende konkuyodum ama artık yapcak bişey yok bu ağrı çekilmiyoo
Biz kardeşimle Ankaraya giderdik her yaz tatilinde küçükken.
Kuzenlerime küsmüştüm kavga etmiştik.
Bana araba çarpsın diye ana yola inmiştim.
Kaldırımda bekliyodum bi araba gelsinde çarpsın diye
Ben daha 2 sene önce bir vakaya karışmıştım.
Tüpçüyle kavga eden bir adamı ayırmaya çalışmıştım, etrafta bi dolu adam görünümlü iskele babası vardı.
Ancak ben bağırınca ayırmaya gelmişlerdi...
Bi senede bir adam parkta adam vurdu, kaçarkende karşı karşıya geldik silahı bana bir doğrulttu ben kalakalmıştım...
Tüpçüyle kavga eden bir adamı ayırmaya çalışmıştım, etrafta bi dolu adam görünümlü iskele babası vardı.
Bi senede bir adam parkta adam vurdu, kaçarkende karşı karşıya geldik silahı bana bir doğrulttu ben kalakalmıştım...
nasıl yaaa dün kalboldum :)))))))))
dün iş çıkışı iş yerine yakın bi yere gidicektim,(şişli'de iş yerim)
arkadaşlarda arabayla çıkıyordu, hadi benide atın dedim ..demez olaydım , şişli'yi geçtik, m.köyü geçtik,e-5'e girmişiz
çağlayanda indirdiler beni, köprüden karşıya geçip tekrar metrobüs ve ya otobüsle geçerim diye düşündüm.. bi baktım çağlayandaki köprü kapalı.. kaldım mı e-5'in ortasında!!
otobandan yürüdüm biraz, yol bitti.. arabalarla iç içeyim bi de hızlı gidiyolar. toprak bi yol vardı oraya geçtim bariyerden atlayıp. hava karanlık, in cin top oynuyo.. ben öyle bi trıstım ki anlatamam.
bi park vardı oraya geçsem onun içinde çıkıp ana yola ulaşıcam ama ne mümkün.. tellerle girişi kapamışlar.
tellerin üzerine çıktım , korktum atlayamadan indim. ileri gidiyorum,geri gidiyorum çıkış yok kesinlikle..
her an arkamdan şarapçı, ya da tinerci fırlıcak diye tedirginim . öldürüp atsalar bi kenara kimsenin ruhu duymaz yani öyle bi yerdi..
en sonunda tellerin ardında bi boşluk buldum ama küçücük bi şey , sürünerek geçtim ordan kızlar. her yerim çamur içinde kaldı.. öyle böyle bi macera değildi yani.
resmen surviver gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?