2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende evden kaçmışım byagı bi yol almışım gidip birinin evinde uyumusum güzelcene bide daha okula bile gitmyrdm hayal meyal hatırlıyorum.beni sinirlendirmişler kuzenime ben kacacam demişim.:))sonra allahtan tanıdıkmış evine gittiğimde dayımı tanıyolarmış çagırdılar gelip beni aldı herkesi perişan etmişim..

Sürahiler çok hoş ve modern.
Toprağım geçmiş olsun dişi sorma şuan beynim zonkluyor iğne korkusuna burada ölmekten beter ooluyorum her yerin ağrısı farklı birbirlerinin yerine koyamıyorsun geçmiş olsun aslında en önemli diş ama yapacak bişey yok korkunun ecele faydası var diş konusunda.... En büyük fobim hayatımda dişçiye gitmedim şu aftlar yüzünden bakamadığım için son zamalarda iki tane çürüküm var ama korkuyorum işte. Birde dalga konusu oluyorum evlenince ne yapacaksın diyorlar ne alakaysa espiri konusuda....
Bende küçükken kaçar kaçar evin arkasındaki fırına gidermişim .....:))))))))
şimdide teker gibiyim adam olacak çocuk küçükken belli olurmuş delermiş

Allah korumuş gene ya...

birgün bizde kardeşimle bizimkilere küsüp sözde saklanacağız:))) bir odaya gidip ne kadar sünger minder yastık varsa üzerimize koyup evden kaçtık süsü vermiştik:)))bulamazlar görecekler onlar diyede seviniyorduk:)))) minderlerin altında.

Toprağım sorma yaaaaa oynattım dolguyu ağrıyo şimdi :)))
aşkım pazartesi izinli o zaman giderim diş hastanesine
bende konkuyodum ama artık yapcak bişey yok bu ağrı çekilmiyoo

Toprağım sorma yaaaaa oynattım dolguyu ağrıyo şimdi :)))
aşkım pazartesi izinli o zaman giderim diş hastanesine
bende konkuyodum ama artık yapcak bişey yok bu ağrı çekilmiyoo

Canım dişçiden korkmakta çözüm değil ama, korksakta yine şifayı orada buluyoruz.
Ben korkup gitmeseydim damağımı eritmişti oluşan çürük.
Aslında diş ihmale gelmiyor, küçük bir çürüğün bile böbreklere zararı var...
Diyorum ama çürük dişlerim için henüz gitmedim :))

Biz kardeşimle Ankaraya giderdik her yaz tatilinde küçükken.
Kuzenlerime küsmüştüm kavga etmiştik.
Bana araba çarpsın diye ana yola inmiştim.
Kaldırımda bekliyodum bi araba gelsinde çarpsın diye

ayy ben hiç hatırlamadım bak şimdi böyle çocukluk anısı
ama çok fena bi çocuk olduğumu biliyorum
anneannem alt katımızda otururdu ona diye çıkıp
tüm mahalleyi gezip öyle geliyomuşum eve
annem kadıncaz beni ararken bi hal oluyomuş :)))

Ben daha 2 sene önce bir vakaya karışmıştım.
Tüpçüyle kavga eden bir adamı ayırmaya çalışmıştım, etrafta bi dolu adam görünümlü iskele babası vardı.
Ancak ben bağırınca ayırmaya gelmişlerdi...
Bi senede bir adam parkta adam vurdu, kaçarkende karşı karşıya geldik silahı bana bir doğrulttu ben kalakalmıştım...

anamm o nee

iyi ki sana sıkmamış ya...

nasıl yaaa dün kalboldum :)))))))))

dün iş çıkışı iş yerine yakın bi yere gidicektim,(şişli'de iş yerim)

arkadaşlarda arabayla çıkıyordu, hadi benide atın dedim ..demez olaydım , şişli'yi geçtik, m.köyü geçtik,e-5'e girmişiz

çağlayanda indirdiler beni, köprüden karşıya geçip tekrar metrobüs ve ya otobüsle geçerim diye düşündüm.. bi baktım çağlayandaki köprü kapalı.. kaldım mı e-5'in ortasında!!

otobandan yürüdüm biraz, yol bitti.. arabalarla iç içeyim bi de hızlı gidiyolar. toprak bi yol vardı oraya geçtim bariyerden atlayıp. hava karanlık, in cin top oynuyo.. ben öyle bi trıstım ki anlatamam.

bi park vardı oraya geçsem onun içinde çıkıp ana yola ulaşıcam ama ne mümkün.. tellerle girişi kapamışlar.

tellerin üzerine çıktım , korktum atlayamadan indim. ileri gidiyorum,geri gidiyorum çıkış yok kesinlikle..

her an arkamdan şarapçı, ya da tinerci fırlıcak diye tedirginim . öldürüp atsalar bi kenara kimsenin ruhu duymaz yani öyle bi yerdi..

en sonunda tellerin ardında bi boşluk buldum ama küçücük bi şey , sürünerek geçtim ordan kızlar. her yerim çamur içinde kaldı.. öyle böyle bi macera değildi yani.

resmen surviver gibiydim

ya esdxre senin nasıl hayatın var yaaaaaaa süper

ayy bu ne be
neler yaşıyosunuz arkadaşlar siz yaa
valla istanbul da yaşamadığıma binlerce kez şükrettim gene sayenizde
allahım beni oralara düşürmesin herhalde yaşayamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…