- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.021
dün iş çıkışı iş yerine yakın bi yere gidicektim,(şişli'de iş yerim)
arkadaşlarda arabayla çıkıyordu, hadi benide atın dedim ..demez olaydım , şişli'yi geçtik, m.köyü geçtik,e-5'e girmişiz
çağlayanda indirdiler beni, köprüden karşıya geçip tekrar metrobüs ve ya otobüsle geçerim diye düşündüm.. bi baktım çağlayandaki köprü kapalı.. kaldım mı e-5'in ortasında!!
otobandan yürüdüm biraz, yol bitti.. arabalarla iç içeyim bi de hızlı gidiyolar. toprak bi yol vardı oraya geçtim bariyerden atlayıp. hava karanlık, in cin top oynuyo.. ben öyle bi trıstım ki anlatamam.
bi park vardı oraya geçsem onun içinde çıkıp ana yola ulaşıcam ama ne mümkün.. tellerle girişi kapamışlar.
tellerin üzerine çıktım , korktum atlayamadan indim. ileri gidiyorum,geri gidiyorum çıkış yok kesinlikle..
her an arkamdan şarapçı, ya da tinerci fırlıcak diye tedirginim . öldürüp atsalar bi kenara kimsenin ruhu duymaz yani öyle bi yerdi..
en sonunda tellerin ardında bi boşluk buldum ama küçücük bi şey , sürünerek geçtim ordan kızlar. her yerim çamur içinde kaldı.. öyle böyle bi macera değildi yani.
resmen surviver gibiydim
abim erkek kardeşime bisiklet almıştı hani bana yok diyee evin ilerisinde dere vardı yüksek bi çıkıntısı vardı ordan kendimi dereye atacaktım(( birde kendi kendime epey bi konuşma yaptım siz istediniz diye:))))
abim erkek kardeşime bisiklet almıştı hani bana yok diyee evin ilerisinde dere vardı yüksek bi çıkıntısı vardı ordan kendimi dereye atacaktım(( birde kendi kendime epey bi konuşma yaptım siz istediniz diye:))))
alın valla .. dün zaten yaşananlar yüzünden nişanlım da beni baya bi ezdi..
sonra biraz göz yaşı döktümde daha fazla üzerime gelmedi
olur ekleyin..
ama ne listesi?
alın valla .. dün zaten yaşananlar yüzünden nişanlım da beni baya bi ezdi..
sonra biraz göz yaşı döktümde daha fazla üzerime gelmedi
ayy zuhal çok güldüm yaa alem kızsın valla
amanın.. liste süpermiş..
beni de ekleyin lütfen
14 nisan 2011 perşembe kına
16 nisan 2011 cumartesi düğün
ayloşşş gül kızz senin bugünlerde morale ihtiyacın var
Hadiiiiiiiiiiiiii ayline moral depolayalımmm
ayy canlarım yaa sağolun hepinizi çok seviyorum
iyi ki sana sıkmamış ya...
dün iş çıkışı iş yerine yakın bi yere gidicektim,(şişli'de iş yerim)
arkadaşlarda arabayla çıkıyordu, hadi benide atın dedim ..demez olaydım , şişli'yi geçtik, m.köyü geçtik,e-5'e girmişiz
çağlayanda indirdiler beni, köprüden karşıya geçip tekrar metrobüs ve ya otobüsle geçerim diye düşündüm.. bi baktım çağlayandaki köprü kapalı.. kaldım mı e-5'in ortasında!!
otobandan yürüdüm biraz, yol bitti.. arabalarla iç içeyim bi de hızlı gidiyolar. toprak bi yol vardı oraya geçtim bariyerden atlayıp. hava karanlık, in cin top oynuyo.. ben öyle bi trıstım ki anlatamam.
bi park vardı oraya geçsem onun içinde çıkıp ana yola ulaşıcam ama ne mümkün.. tellerle girişi kapamışlar.
tellerin üzerine çıktım , korktum atlayamadan indim. ileri gidiyorum,geri gidiyorum çıkış yok kesinlikle..
her an arkamdan şarapçı, ya da tinerci fırlıcak diye tedirginim . öldürüp atsalar bi kenara kimsenin ruhu duymaz yani öyle bi yerdi..
en sonunda tellerin ardında bi boşluk buldum ama küçücük bi şey , sürünerek geçtim ordan kızlar. her yerim çamur içinde kaldı.. öyle böyle bi macera değildi yani.
resmen surviver gibiydim
ya esdxre senin nasıl hayatın var yaaaaaaa süper
hayırdır?
bu arada bu hafta sonu düğün varmış demek .. bu arada nişandan beri inanılmaz hızlı geçiyor zaman sanki
ya da bana öyle geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?