- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.121
Canım sonuçta iş hayatının içindeyiz yerine göre ne giyilmesi gerektiğini çok iyi biliyoruz ben 26 yasındayım biz 3 sene önce tanıstım 23 yasındayken ben kışın kalın çoraplarla mini etek giyerdim hoşuma da giderdi sonuçta annem babam hiç karısmadı ki bugüne kadar ne giydiğime ben ilk tanışmamızda tamam birbirimize ait bir hayat kuruyoruz birbirimize karısabiliriz de ama lütfen benim ne giydiğime karışma dedim ve hiçbir sey demedi de Allah'ı var aradan 3 sene geçti şimdi giyermisin desen hayır giymiyorum çünkü artık o olgunluga da erişiyorsun ben de nişanlımdan çok şey öğrendim hangi konuda beni uyardıysa gerçekten çok doğru çıktı benim göremediğim hataları o gördü onunla bütün oldum onun her konuda fikrini alırım o da benim fikrimi alır ikili ilişkilerde herseyden önce arkadaslıga dayanır biz ilk önce birbirimizin arkadas olduk işte birlikte çıktık bir yola Allah inşallah sonumuzu da getirir erkegin kıskanması da iyidir fazla rahat erkek bana güven vermez istanbullu çok arkadasım oldu çok rahatlardı hep dedikleri de burası Avrupa ne alaka yani bu senin rahat olmanı gerektirmez o yüzden dozunu ayarladıgı sürece erkek kıskanmalı...
Silmeden daha karışık gibi duruyo aslında.
Silince ilk sıradaki gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?