2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah korusun işte rüya hayrolsun diyelim canım
ben rüya görmekten korkarım çünkü bire bir yaşıyorum neredeyse

şimdi geldim sağlık ocağından ilaç verdi bir sürü fena üşütmüşün diyor adam ne işin var yat dinlen nasıl ayakta duruyorsun ah ah herkes anlıyor bir bzim patronlar anlamıyor

yok kız burdayım henüz yapmadım
uykum açılmadı yapsammı diye düşünüyorum
hadi gelinde içelim açılalım yaa

bayılırım türk kahvesineeee hergün mutlaka içiyorummmmm

toprağımm geçmiş olsunnnn
geleymmi yardımaaa

denizcim dinlenmek şartta olmuyor işte 10 gün bende iyi hastaydım. akşamları kendini sıcak tutup bol bol limon c vitamini tüketeceksin başka yolu yok biraz olsun vitamin ayakta tutuyor.

valla toprağım sağolasın.
onlar beni anlamadıkça bende protesto ediyorum şekil a .)) masa iş kaynıyr avcunu yalasın valla hiç düşünmicem artık onları sinirlerimi bozuyorlar son zamnalarda birde laf sokuyorlar nişanlandıktan sonra sana bir haller aldı sanane be ayy araya sokup duruyorlar ikide bir

denizcim dinlenmek şartta olmuyor işte 10 gün bende iyi hastaydım. akşamları kendini sıcak tutup bol bol limon c vitamini tüketeceksin başka yolu yok biraz olsun vitamin ayakta tutuyor.

vitamin alıyorum her akşam meyve olsun sebze benim sırtım az terlesin ertesgün hemen hasta oluyorum bakamıyoruz ki mevsimsel değişmeler neyse artık ilaç aldım

bende hayalmi yoksa rüya mı ayırt edemiyorum şuan
düğün oluyor nişanlım piyanistin önünde bekliyor elinde mikrofonla
bende duvağım kapalı çok yavaş yavaş ona doğru yürüyorum oda bana şu şarkıyı söylüyor gel gelinim gönlüme gel senden başka yar sevemem diye :))))) sabah anlattım ooo çok hoş diyor neden olmasın vals içinde hoş diyor icraat nanay:))

bende nescafeye bayılırım züloşçum türk kahvesi sevmem hiç
denizcim geçmiş olsun tatlım tekrar
dikkat etmek lazım ama
ne kadar dikkat etsekte olacağı varsa oluyo malesef

selamlar kızlar.. herkese günaydın.

denizcim geçmiş olsun..

zuhalcim ''rüyanız hayrolsun''..

türk kahvesi içinde bakayım fallarınıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…