2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm ben de genellikle beyaz agırlıklı oluşturuyorum mutfagımı ben de gümüş çay takımlarından almayı düşünmüyorum beyaz mudo tarzı alacagım sen nerden aldın ?

Sen bilirsin canım.
Paran varsa istediğin gibi al
Uğraşmakta zevk oluyor zaten.

günaydın kızçeler, işe ancak gelebildim.
Bu İstanbul trafiği ciddi anlamda sinir ediyor beni, bu sene iyice kötü oldu (
Allah'tan anlayışlı bir patrona denk geldik...

canımm ben de genellikle beyaz agırlıklı oluşturuyorum mutfagımı ben de gümüş çay takımlarından almayı düşünmüyorum beyaz mudo tarzı alacagım sen nerden aldın ?

evet evet mudo gbi ama çoğu zaman mudo da eskitme oluyo ya o yüzden pek tercih edemiyorum

ben kahvaltı yapıp gelicem hemen resm eklerim tatlım ama çeyiz bölümüne mi eklemeliyim

Sen bilirsin canım.
Paran varsa istediğin gibi al
Uğraşmakta zevk oluyor zaten.

hem hesaplı hem istediğim olsun istiyorum denk gelmio işte bide çalışmak istemiyorum artık annemle vakt geciriyim die ama ozmanda paramız olmaz demi
üf ne kötü yaa

anam ben gene misafir olmuşum yaa

güle güle kullan esracım
bende bimdeki çay takımı almaktan vazcaydım :)))
terlikler var onlardan alıcam galiba
misafire falan veririm bol bol bulunsun terlik

anam ben gene misafir olmuşum yaa

güle güle kullan esracım
bende bimdeki çay takımı almaktan vazcaydım :)))
terlikler var onlardan alıcam galiba
misafire falan veririm bol bol bulunsun terlik

kızlarr bende yrn ki bime gelicek olan yemek takımını ve çatal bıçak takımını almayı düşünüyorumm annemii seferber edicem bu konuda :))

esracım hakmar market mi nerede o kaça aldın iyi günlerde kullan

Canım oda bim gibi bir market zaten bu aralar bu tür marketler çoğaldı, aralarında rekabet var. Birde A101 açılmış, hemen hepsinde aynı ürünler satılıyor...

kızlarr bende yrn ki bime gelicek olan yemek takımını ve çatal bıçak takımını almayı düşünüyorumm annemii seferber edicem bu konuda :))

Canım hakmar varsa oradan al fiyatı daha uygun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…