- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.621
bone china dan aldım misafr yemek takımımı günlüğümü de bernardodan almıştık bide kelebekliği aldım 30 tane tabak takımım oolduama içime sinen oldu :bu çok önmli içime sinmezse her kullandığımda üzülcem...
bende dedim ki hisarı alıyım bi sürü tencerem olur çaydanlığım bilmem ne ama düdüklüsü de var ben düdüklümü tefalden alıcaktım ama
he bide çay takımları varya ben onları hiç secvmiyorum ki bana göre değil ben beyaz severim porselen
onu da şöle yapıyım dedim sipariş verdim şekerliğim denizliden gelicek yarın kısmetse dün aldım bakalım
çay tabaklarını porlandan alıcam 12 beyaz 12 beyaz yanları incecik altın yaldızlı 12 çiçekli
tepsimi de my housedan f&tepeden bakıcam böle kendi zevkime göre güzel bi takım yapıcam kısmetse
ama beni çok zorluyo o ordan şuşurdan
bone china dan aldım misafr yemek takımımı günlüğümü de bernardodan almıştık bide kelebekliği aldım 30 tane tabak takımım oolduama içime sinen oldu :bu çok önmli içime sinmezse her kullandığımda üzülcem...
bende dedim ki hisarı alıyım bi sürü tencerem olur çaydanlığım bilmem ne ama düdüklüsü de var ben düdüklümü tefalden alıcaktım ama
he bide çay takımları varya ben onları hiç secvmiyorum ki bana göre değil ben beyaz severim porselen
onu da şöle yapıyım dedim sipariş verdim şekerliğim denizliden gelicek yarın kısmetse dün aldım bakalım
çay tabaklarını porlandan alıcam 12 beyaz 12 beyaz yanları incecik altın yaldızlı 12 çiçekli
tepsimi de my housedan f&tepeden bakıcam böle kendi zevkime göre güzel bi takım yapıcam kısmetse
ama beni çok zorluyo o ordan şuşurdan
canımm ben de genellikle beyaz agırlıklı oluşturuyorum mutfagımı ben de gümüş çay takımlarından almayı düşünmüyorum beyaz mudo tarzı alacagım sen nerden aldın ?
günaydın kızçeler, işe ancak gelebildim.
Bu istanbul trafiği ciddi anlamda sinir ediyor beni, bu sene iyice kötü oldu(
allah'tan anlayışlı bir patrona denk geldik...
Sen bilirsin canım.
Paran varsa istediğin gibi al
Uğraşmakta zevk oluyor zaten.
hem hesaplı hem istediğim olsun istiyorum denk gelmio işte bide çalışmak istemiyorum artık annemle vakt geciriyim die ama ozmanda paramız olmaz demi
üf ne kötü yaa
kız esre sen işe gelmeden yollarda yoruluyon
Kızlaar, çatal kaşık takımımı aldım oh bee o yükte kalktı üstümden...
Bimdekinden daha uygun ve çay kaşıkları var, hakmar'dan aldım...
sorma bee, beni zayıflatan yollar :))
Zayıflamak isteyen İstanbul trafiğine çıksın
Kızlaar, çatal kaşık takımımı aldım oh bee o yükte kalktı üstümden...
Bimdekinden daha uygun ve çay kaşıkları var, hakmar'dan aldım...
anam ben gene misafir olmuşum yaa
güle güle kullan esracım
bende bimdeki çay takımı almaktan vazcaydım :)))
terlikler var onlardan alıcam galiba
misafire falan veririm bol bol bulunsun terlik
kızlarr bende yrn ki bime gelicek olan yemek takımını ve çatal bıçak takımını almayı düşünüyorumm annemii seferber edicem bu konuda :))
yarın annemle bende gideceğim yasemin becerebilecekmiyiz bakalım iki kadın
esracım hakmar market mi nerede o kaça aldın iyi günlerde kullan
kızlarr bende yrn ki bime gelicek olan yemek takımını ve çatal bıçak takımını almayı düşünüyorumm annemii seferber edicem bu konuda :))
Canım oda bim gibi bir market zaten bu aralar bu tür marketler çoğaldı, aralarında rekabet var. Birde A101 açılmış, hemen hepsinde aynı ürünler satılıyor...
Canım hakmar varsa oradan al fiyatı daha uygun...
kızz becerirsinizzz tabii aaa ama inşallah çokk sıra olmaz varyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?