- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.641
iki takım alıcam çatak kaşık akımını tek kişiye vermiyrlar ya
ne kadar ki fiyatı esraa
bursada hakmar yok canım
olsun kız A101 var oda aynı :)))))
kararsın istemiyorum çelik mi ki ordakiler bimden şaşmam az pahalı olsun iyisi olsun
Herkesee Merhaba kızlarr..
Aranıza yeni katıldım.. Aslında düğünüm 2010 da olucaktı ama eksıkler yuzunden malum 2011 mayısa kaydıı..
Herkesee Merhaba kızlarr..
Aranıza yeni katıldım.. Aslında düğünüm 2010 da olucaktı ama eksıkler yuzunden malum 2011 mayısa kaydıı..
Markası nehir, annem bu tür şeylere çok önem verir, hatta bimdekinden bile tereddüt ediyordu ama görünce beğendi, birde günlük olacağı için çok para vermek istemedim.
Albüme ekledim fotoğrafını, akşam Nesrin'de çok iyi marka olduğunu söyledi, inşallah problem yaşamam...
Markası nehir, annem bu tür şeylere çok önem verir, hatta bimdekinden bile tereddüt ediyordu ama görünce beğendi, birde günlük olacağı için çok para vermek istemedim.
Albüme ekledim fotoğrafını, akşam Nesrin'de çok iyi marka olduğunu söyledi, inşallah problem yaşamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?