- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.896
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.701
O zaman dikdörtgen borcam almayayım.
En çokta ona ihtiyaç duyuyorum, tatlıyı hep onda yapıyorum çünkü.
Yengelerim falan eksik ne diye sorar ve ona göre alırlar, arada bunuda kaynatırız artık.,
Ya kızlar hesaplıyorumda 1000lira civarı eksiğim var benim, alıyorum ama yine eksilmiyo nasıl çıkıcaz işin içinden bilemiyorum.
Bunlar dışında extra masraflarda var(
Borcam hediye çok geliyor almamamk en iyisi,
1000 TL ne kadar az kuzum yaaa benim en az 5000 TL daha ihtiyacım vbar sanırım
Ben 2 yıl önce başlamıştım, 4500 civarı alışverişim olmuş, tabi ufak tefeği hesaplamadım.
Bu yatak odası ve bulaşık makinesi haricindeki eksiğim.
Allah yardımcımız olsun...
kızlar szden duyunca bnde baktım bimdeki güral porselenn kampanyasına.. bn daha önce metro marketten yne güralın 24 parça almştm ama şimdi düşünüorm 6 kişilk bna yetmeyecek szce aynı modeli bimdede bulablrmiym 12 kişlk bi takım yapsam... birde çk soru soruorm ama yne bimdeki ç.k.b takımı szce nasıl kaliteli mi
kızlarrr bnm vitrin içine ihtiyacım var nasıl bişiy tavsiye edersnz
12 kişilik güzel ama diğer porselen takımlarında tuzluğuna ve salata tabağına varana kadar tamamlanıyor.
Burada bazı eksikler var bence...
kız gümüşlük almıcn mıben vitrin almicam gözdemmm
misafirlik bardak takımlarından koyuyorlar:103:
baakalalım cnm güzel bişiy olsun kıycam paraya37 parça çok güzelk şeyer var :88::88:
fiyatları değişiyor 350 TL var ama eminönünde gördüm büyük ihtimalle bende onu alırım 150 TL
hoşbldk.. hazrlıklar yawaş ywaş başladı.. düğünü haziranda düşünüorz hatta sanırım şu anda nişanlım düğün salonu ile grşmeye gtti :93:
O zaman dikdörtgen borcam almayayım.
En çokta ona ihtiyaç duyuyorum, tatlıyı hep onda yapıyorum çünkü.
Yengelerim falan eksik ne diye sorar ve ona göre alırlar, arada bunuda kaynatırız artık.,
Ya kızlar hesaplıyorumda 1000lira civarı eksiğim var benim, alıyorum ama yine eksilmiyo nasıl çıkıcaz işin içinden bilemiyorum.
Bunlar dışında extra masraflarda var(
kız gümüşlük almıcn mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?