2011 gelin adayları buyrun sohbete

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Pandomim, angelgozde+, cimcime eses+, daisyrose+, DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, hlmbtl, KaRaLaHaNa, kleopatra_06+, M.DİLEK+, papatyaa88+, second+, superisi88+, yaskad8190, zbyd+

wuuuuuuuuuuuuuuuuu

Son düzenleme:

olabilir tabikide,
bende 40 tane falan nikah şekeri yaptırıcam ama daha farklı bişey olacak,
en yakınlarıma vericem

sinbo ile almayı,bizim evde var canım tüm duvarlara zıplıor

senin ismin neydi sipaydicim
valla birkaçtır yazdıklarına dikkat ediyorum
aynı benim gibi seninde düşüncelerin
yani bişeylere gereksiz para vermeyi sevmiyosun anladığım kadarıyla
yani ufak tefek şeylere paraları saçmıyosun
bende öyleyimde birazcık

Biz bastırırsak 150-200 yeter heralde.
Ama çok hoş duruyolar. canlı canlıda görmek lazım.

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (16 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
daisyrose, angelgozde, cimcime eses+, DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, HejaR12+, hlmbtl, KaRaLaHaNa+, kleopatra_06+, M.DİLEK, KK Pro ÜyePandomim+, papatyaa88+, second+, superisi88+, yaskad8190, zbyd

hey maşallah yaaa

"GİZEM" kesinlikle canım davetiyeye o kadar para vermek bana saçma gelir.
napıcam sonra onu millet üzerine telefon numarası yazacak benim hep yaptığım gibi.
aklın yolu bir canım en yakınlarıma özel bişey yapıcam şirin büyük bi biblo olabilr gibi...
400 tane bastırıcam davetiye özel kişilere 50 tane falan işte liste hazırlamam lazım

yeni arkadaşlar hoş gelmiş:)) dediğiniz gibi bu topikte oooo ne cevherler var bilseniz:)))
hosbulduk arkadasımm :) artık yenı mekan burası ben anladım :) gelıp hersyeı okuyrum bastan sonaa.. :)

Biz esyalarımzıı nısanlımla ortak aldık herseyııı.. Konusu geldıgınde rsımleımı paylasıcam sızlerlee

memnun oldum canım bende aylin
sadece davetiye de değil diğer şeylerde de senin fikirlerin bu yönde gördüğüm kadarıyla
mesela dün biev bernardodan falan bahsedince de öyle demişsin
bende aynı şeye fazla para vermeyi gereksiz bulyorum
para kolay kazanılmıyo
bide onca masraf varken milleti zengin etmenin bi manası yok kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…