2011 gelin adayları buyrun sohbete

nasılsın kardeşim.
ay bu yeni similaylar çok güzel. :84:

canim simdi iyi be bebegim, her ayin ilk haftasi cok yogun oluyor, kac gündür ugrayamadim vallahi....ama hersey yollunda vallahi aman

senden ne haber?

siz gercek kardesmisiniz yane?

yok be canim =))) hahah 23 yasinda oldugum icin cogu benden büyük bu yüzden civciv tanyel kaldim =)) hepside ablalarim =)

kız tanyelll gel gell hayal kuralımm :97::97:

erkek olsam simdi sunu derdim:

yavrummmm hayallerin en kralini yasatacagim sana beaaaa yaa =)))

hahah kiz ne kuralim? haha yeni bir araba, yeni bir ev yeni bir is?? =)))

mervosss senden ne haber???

zuhal nerde? =) bilen vaaa miii

Son düzenleme:
ykyy = Yasemin 1

yaskad8190 = Yasemin 2 yaso

Egeli Yasemin = Yasemin 3 Egeli :78: :98:

Aslıcım süperr ayırmıssın bızı canım teskk. ben 2 noyum

selam kizlaaar

KK Pro Üye Ece, EftelyaSanem+, Egeli_Yasemin, hlmbtl, kradese+, KK Pro ÜyePandomim, second+, KK Pro Üyespeedy-gonzales

Slm canım hosgelıdnn

selam adas =)

bendee yaa sorma...1.5 senedir nisanliyim..kendi istedim kasindim..simdi dayanamiyorum

slm adaşş :) benımde 1 sene dolucak ama o kadar cok sıkıldım kı nısnlıılktan artık evlenmek ıstıyorum yaa :S eve gec kaldım derdı benı delırtıyorr :)

hhahahahaha

ablam asli iste PPPP
kardesler arasinda olur böyle seyler, bu yüzden gülüp geciyomm

hahah
bu ara bütün YASEMIN arkadaslara slm

ehhh nasil gidiyor kizklar?

yasodan slm canım :))):82:

Haçen tanyel ufalda cebime gir yaaa büyüdün artık kabullenelim hatta yaşlanıyoz artık :82:
Bende 23 yaşındayım yahu

amaaaniiiiiiiiiiiiiiiiingggg

patatesimmmmmmm gelmissssssssssssss

muaa muaa muaa :88:

Haçen tanyel ufalda cebime gir yaaa büyüdün artık kabullenelim hatta yaşlanıyoz artık :82:
Bende 23 yaşındayım yahu

hahah ozaman fiziksel yasimdan bahsetmiyelim patavatsiz oldugum icin en ufaklariyim hahaha

nolduu giii komplex mi yaptin PP
ama harbi ya aslicim sen 23 müydün yaahuuu...iyimis kiz sen cocuk nezamana düsünüyon =) herkez aklma giriyo, ben 28-30 diyordum annem dedi,
kizim simdi genc yasta anne olma imkanin varsa, genc yasta annelik cok daha farklidir diyor =)))

ii tanyel sen neler yaptın bakayım

napim canim vallahi, hala dügün yeri ayarlamaya calisiyorum nerden baksan bize 30.000€ ya patlicak gibi =(((((
bu yüzden iyi düsünüp iyi tartmak lazim...ondan haric heyecanliyim yaaaa....16.11 tanismaya geliyorlaaarr yaaaaa cok sevincliyim =)))

sen naptin mervosss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…