- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #25.901
:S walla canım 700 den baslıyo 1,000 ... gıdıyorr :S ben bakıyroum zmana zaman :S dgru duzgun modle bulmaaıdm daha ama :Sevet kızlar.. gelinlikten bahsedin biraz..
baktınız mı hiç? denediniz mi?
fiyatlar nasıl ? vs.
hahah ozaman fiziksel yasimdan bahsetmiyelimpatavatsiz oldugum icin en ufaklariyim hahaha
nolduu giii komplex mi yaptinPP
ama harbi ya aslicim sen 23 müydün yaahuuu...iyimis kiz sen cocuk nezamana düsünüyon =) herkez aklma giriyo, ben 28-30 diyordum annem dedi,
kizim simdi genc yasta anne olma imkanin varsa, genc yasta annelik cok daha farklidir diyor =)))
napim canim vallahi, hala dügün yeri ayarlamaya calisiyorum nerden baksan bize 30.000€ ya patlicak gibi =(((((
bu yüzden iyi düsünüp iyi tartmak lazim...ondan haric heyecanliyim yaaaa....16.11 tanismaya geliyorlaaarr yaaaaa cok sevincliyim =)))
sen naptin mervosss
varmı aklında bı model yawrmm
kesinlikle üstüü tasli istiyorum...ama bilmiyorum yaa...bide snra dügün öncesi acele etmem gerek..türkiyeden almak istiyorum...daha güzeller...ya sen?
bunun üstü hosuma gitmisdim ama bakalim harika diyemiyorum ginede =)
benım aklımda olan ıkı model war ama :S bakın kızlarr
evet ustu guzle gozukuyor hayatım degsıık yanııkesinlikle üstüü tasli istiyorum...ama bilmiyorum yaa...bide snra dügün öncesi acele etmem gerek..türkiyeden almak istiyorum...daha güzeller...ya sen?
bunun üstü hosuma gitmisdim ama bakalim harika diyemiyorum ginede =)
benım aklımda olan ıkı model war ama :S bakın kızlarr
Çok güzel bence bu gelinlik.
Ama karşına dana neler çıkıcak bakalım.
Son anda fikir değiştiren çok oluyor
ıste hayatım 1. nin üstü ikincinin altı bıraz daha kabarık olanı dıe dusunuyroumn .:S:S ama kararsızıımmiksi birbirine hic benzlemiyor ama
1.nin üstü hos canim
ben bi anket yapmıştım kızlar gördünüz mü bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/397164-sizce-gelinlik-nasil.html
ilk bunu denedim, daha fırsatım olmadı başka yerlere gitmeye .. sizce nasıl;?
ben bi anket yapmıştım kızlar gördünüz mü bilmiyorum
ilk bunu denedim, daha fırsatım olmadı başka yerlere gitmeye .. sizce nasıl;?
ıste hayatım 1. nin üstü ikincinin altı bıraz daha kabarık olanı dıe dusunuyroumn .:S:S ama kararsızıımm
Ben bunları nette görmüştüm. Arap gelinliğimi hint gelinliğimi neymiş.
Kınada belki olabilir.[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?