- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.541
evet denizim yaa annem almış sağolsunn henüz görmedim bizim ev küçük ananemin evinde depoluyoruz:) annem çok beğenmiş. bide diyokii bi gittimm bi kalabalık bi kalabalık hayret ettim diyo :))))
konyada haberlerde gördüm nasıl tarla yarılmış kaç metre aşağı nasıl birşey olmuş akıl almaz gördünüz mü
Kafam ayrı ağırıyo zaten(
Yasemin'cim neyin var canımcım...
konyada haberlerde gördüm nasıl tarla yarılmış kaç metre aşağı nasıl birşey olmuş akıl almaz gördünüz mü
görmedim neden öyle olmuşki?
bizim millet de bek anlayışlı herkes kuruğa girdi kapı açılınca kuyruktan eser kalmadı görsen kadınlar kapışıyor ay çok komikti bende annemde gittim öldüm gülmekten halimize iki tane kapıverdim sonra kayınvaldieme kaptım oda komşuaunu göndermiş kadın arada sıkıştı hayatımda unutamayacağım bir komedi
bizim millet de bek anlayışlı herkes kuruğa girdi kapı açılınca kuyruktan eser kalmadı görsen kadınlar kapışıyor ay çok komikti bende annemde gittim öldüm gülmekten halimize iki tane kapıverdim sonra kayınvaldieme kaptım oda komşuaunu göndermiş kadın arada sıkıştı hayatımda unutamayacağım bir komedi
iki gün öncede okumuştum mynette 40 metre derinlikte 20metre çapında bi çukur oluşmuş aniden bi arabayı içine almışş çok ürkütücü
ayyyyyyyyy
hiç hiç bişeyin garantisi yokk
selammm kızlarrrrrrrrrrrr :97:
şimdi hatemoğlunun gömleği var kravatı ve kol iğnesi hediye almak isterseniz bakarsınız kızlar
fiyatı nedir denizcim o setin yasine bayram hediyesi olarak gömlek süveter alıp yollamak istiyorum
ilginç, gerçekten hiçbişeyin garantisi yok...
Ay ben geçen günkü olayı okuduktan sonra paranoyak olup çıktım.
Otobüstekilerin ellerini kontrol edip duruyorum, bugün bir adamın eli bacağıma değdi, bayılacaktım neredeyse...
valla tatlım 17 miydi neydi yalan olmasında haftaya yayınlarlar internette
esracım hassassın sende benim gibi az küçük bişeyde olsa sıkıntı stres yapıp zarar veriyoruz kendimize bütün gün sonra öyle geçiyor
Haklısın akşam annem, nasıl yetiştiricez çeyizini dedi, ben çok kötü oldum(
Çıkmıyo aklımdan, evlenmek çok zor kızlar, Allah yardımcımız olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?