2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet denizim yaa annem almış sağolsunn henüz görmedim bizim ev küçük ananemin evinde depoluyoruz:) annem çok beğenmiş. bide diyokii bi gittimm bi kalabalık bi kalabalık hayret ettim diyo :))))

bizim millet de bek anlayışlı herkes kuruğa girdi kapı açılınca kuyruktan eser kalmadı görsen kadınlar kapışıyor ay çok komikti bende annemde gittim öldüm gülmekten halimize iki tane kapıverdim sonra kayınvaldieme kaptım oda komşuaunu göndermiş kadın arada sıkıştı hayatımda unutamayacağım bir komedi

konyada haberlerde gördüm nasıl tarla yarılmış kaç metre aşağı nasıl birşey olmuş akıl almaz gördünüz mü

allah allahh henüz görmedim bi haberlere bakayım en iyisi

Kafam ayrı ağırıyo zaten (
Yasemin'cim neyin var canımcım...

Canım karnını doyur bi ilaç al istersen rahatlar başın.

yaaa esramm yasinle ilgili takılıyorum bazı şeylere onunla bi problemimiz oldumu boğuluyormuşum gibi hissediyorum..

konyada haberlerde gördüm nasıl tarla yarılmış kaç metre aşağı nasıl birşey olmuş akıl almaz gördünüz mü

iki gün öncede okumuştum mynette 40 metre derinlikte 20metre çapında bi çukur oluşmuş aniden bi arabayı içine almışş çok ürkütücü
ayyyyyyyyy
hiç hiç bişeyin garantisi yokk

ayy allah sizi emiii kızz hiç güleceğim yoktu ilahii

Ay merak ettim ya ben bazı cumalar bimiz önünde geçiyorum 3-4 kişi oluyo...
Merak ettim şu manzarayı, ama şuda bir gerçekki bim kaliteli ve ucuz ürün çıkarıyor...

Canım karnını doyur bi ilaç al istersen rahatlar başın.

yaaa esramm yasinle ilgili takılıyorum bazı şeylere onunla bi problemimiz oldumu boğuluyormuşum gibi hissediyorum..[/QUOTE]

Alıcam ilaç...
Yasemin'cim sorunlar bitmezki yaa, bugün tartışırsınız yarın birbirine aşık bir çift oluverirsiniz...

iki gün öncede okumuştum mynette 40 metre derinlikte 20metre çapında bi çukur oluşmuş aniden bi arabayı içine almışş çok ürkütücü
ayyyyyyyyy
hiç hiç bişeyin garantisi yokk

İlginç, gerçekten hiçbişeyin garantisi yok...
Ay ben geçen günkü olayı okuduktan sonra paranoyak olup çıktım.
Otobüstekilerin ellerini kontrol edip duruyorum, bugün bir adamın eli bacağıma değdi, bayılacaktım neredeyse...

esracım hassassın sende benim gibi az küçük bişeyde olsa sıkıntı stres yapıp zarar veriyoruz kendimize bütün gün sonra öyle geçiyor

Haklısın akşam annem, nasıl yetiştiricez çeyizini dedi, ben çok kötü oldum (
Çıkmıyo aklımdan, evlenmek çok zor kızlar, Allah yardımcımız olsun (

yetişir niye sıkıntı yapıyrsunuz ki anlamadım yetiştiği yere kadar elinizden geldiği kadar mutlu olun yeterki daha yolun başındayız bu kadar yüklenmeyelim kendimzi hiç dert etmiyorum çeyiz meselesini olduğunca olmadığınısa ileride alırım alırız yani
herkes 4 4 evlenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…