2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ya onu nasıl söylicem bilmiyorum, çekiniyorum açıkçası, belki hakkım olan bir para ama konuya nasıl girerim bilmiyorum.
Çünkü 2 ricam olacak patronumdan, birisi evlilik parası diğeride işsizlik maaşı almak için dilekçe...

kendi isteğinle bile ayrılsan evlilik tazminatını alabiliyorsun onu biliyorum ama işsizlik parası için seni çıkarmaları gerekiyor ikisini birden kabul eder mi patronun bilmiorum ki en iyi tanıyan sensin 1 ay önceden filan haber verirsin ki onlar da zor durumda kalmazlar..

Düğün zamanını falan söyledim, zaman zaman konuşuyoruz onunla zaten.
Ama düşünüyorumda evlilik parası zaten hakkım, işsizlik parasına gelince patronum için bir sorun teşkil etmeyecek, sadece dilekçe yazıp verecek, umarım bana bu 2 konuda yardımcı olur...

İyiyim yatak odası takımının 4 parçasını tamamladık.
Önümüzdeki haftaiçi biter diye düşünüyorum, sonra salon takımını yapıcaz...
Neyseki bunada para vermekten kurtuldum :))
Yatak odası ve mutfak halısı alıcam shaggyleri çok seviyorum ama pek tavsiye etmiyorlar (

yatak odası için shagy çok güzel duruyor tüylü krem rengi ama evet saç kılları falan içinde birikiyormuş o yüzden tavsiye etmiyorlar mutfak için hiç olmadı canım sen nasıl olsa kiraya gideceksin ne al biliyomusun ?metre işi satılan royal halılar var ondan alabilirsin biz kendi mutfagımızda ondan aldık kullanıyoruz çünkü mutfak halısı çok kirleniyor balkon falan var ...

ben de shagy istiorum yatak odası için ama ben 1 tane alıcam onu da yatagın önüne serecegim evde fazla halı sevmiyorum :))sen al bizede fikir olur iyi bak az kalmış pike takımıma bak esra albüme koydum kurdela nakısı belki sen de yaparsın fikir olur annem dün bitirdi ...

esracım ben 3.yıldır burdayım
4. Yılımda evleniirim büyük ihtimalle
ama evlilik parasını söyleyemem ((
yeni girdiğimde evlenmek için çıkan olmuştu öyle bi para verilmedi
sadece işsizlik alabilcem burdan
işsizlik için sorun olmaz zaten kendisi der
ama evlilik parası :85: :85: :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…