2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlı olsun papatya bizde martta düşünüyoruz ama kesinleştirmedik henüz bakalım kısmet zaten martta kapalı alanda olur canım sen açık alanmı düşünüyosun

papatya hayırlısı olsun cnm.
meltemciğim bende majezik içiyrm ama benim böbreklerim rahatsız yan etkisi oluyor
sadece ilk gün yarım içiyor onda bile dayanamıcağım ağrım oluyor ama
içmezsemde adet sancıma dayanamıyrm.
aspirinde geçirmiyor

iyi sayılırım
ama grip belirtileri var heryerim ağrıyo
ilaçda içiyorum ama faydasını görmedim

kayınvalidemler izmirden geldiler bugün
bizdeydiler gündüz

gecmis olsun sekerim.. bende dun hapsuruyordum cok kotu ama C vitamini aldim iyi geldi.. tavsiye ederim. Ahh bende Izmirliyim.. kayinvaldenler neresinden tatlim?

Son düzenleme:
Zeynep böbreklerimde de benim taş vardı en son bu yaz girebolu suyu içtim inşallah düşmüştür renkli röntgen çektirdiğimde tas düşme kısmına yakındı Allah kimseye vermesin o sancı çok zor...

hayırlı olsun papatya bizde martta düşünüyoruz ama kesinleştirmedik henüz bakalım kısmet zaten martta kapalı alanda olur canım sen açık alanmı düşünüyosun

biz kapali salon tuttuk canim.. maglum izmirde mart ayi soguk ve yagmurlu olur ama cok korkuyorum yagmur yagar diye.. sizin dugununuz hangi sehirde?

kızlar ben yatıyorum.yarın yemeğe gelecek kayınvalidemler.sabahtan kalkıp hazırlık yapcaz.ben de aşkımın en sevdiği tatlıyı yapıcam ellerimle(etimek tatlısı)
iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…