2011 gelin adayları buyrun sohbete

kizlar....slm........

ben artik veda ediyorum size.......

biz dün ayrildik........hersey bitti......ve kesin...öyle sözler etti ki, bunun altindan kalkamam...bunun geri dönüsü yok.........

bu yüzden kizlar...bir beraberlik bir cicek gibidir......suyu yeterince vermen gerekiyor,
az verdigin zaman kurur, dökülür....ama fazla suya bogarsanda bozulur....

bu yüzden kizlar size mutluluklar diliyorum. benim zamanim gelmemis demekki daha, bu saaten sonrada gelmesin zaten.....

ama bütün güzelikler sizin olsun

Tanyel ne oldu ablacım daha dün ne kadar mutlu oldugunuzdan bahsediyordun 1 gün içerisinde ne oldu?ablacım az çok her ilişkide kavgalar tartısmalar oluyor sen alttan alan taraf ol ...

Tanyel ne oldu ablacım daha dün ne kadar mutlu oldugunuzdan bahsediyordun 1 gün içerisinde ne oldu?ablacım az çok her ilişkide kavgalar tartısmalar oluyor sen alttan alan taraf ol ...

canim evet o mutlulukla bulustum...ama 10 dak. bekletim diye..(isten gec ciktim) bu yüzden agzima sicti.....
sonra o**** falan diyince benim icin bitti...sonra öyle mesaj atti ki, agzindan öyle laflar cikti ki yani yazamam bile okadar utanc verici........bütün esyalarini geri istedi benden bugün...bende hepsini kestim, parcaladim biraz sonra postahaneye gidip verecegim.

dün aksam zaten evine kadar gidip yüzügünü postakutusuna attim.....

annemlere de söyledim......altan alan taraf hep ben oldum ki canim....her carpisine göz yumup iliskiyi ayakta tuttum ama böyle cümleler üzerinede artik pes....yani yok hep gururumu yere serdim ama bukadar da seremem.........

böyle ablacim =(

hala inanamiyorum...cokda üzgünüm ....ama hic birsey yapamam artik. cok raydan cikti...

boşver ablacım erkekler maelesef hiçbir zaman büyümüyorlar yaptıklarından çok da pişmandır eminim kapat telefonunu falan ulaşamasın sana merak etsin senden haber alamayınca bizi de yalnız bırakma biz burda sadece düğünden konusmuyoruz ki her derdimizi problemimizi omuz omuza çözmeye çalışıyoruz ...

zamani gelicek cok pismanlik duyacak ablacim , biliyorum adim kadar da eminim...cünki ne o birdaha bir insani bukadar seve bilir, nede benim onu sevdigim kadar bir insan bulur.....

ama ypabilcegim birsey yok =( kendi mutlulugunu kendi elleriyle bozdu...benimde mutlulugumu ellimden aldi hayvan =((((

ablacim ama ya artik napicagimi bilmiyorum =( üc tane erkek arkadasim vardi, hepside güvenimi kirdi.....biri dövdü, digeri aldati, digeri de keske dövseydi onun yerine bir senedir savas veriyordum.....ben biktim ya yemin ederim biktim ablacim =(((((

nasil bukadar kontrolsüz rahat bir sekilde hareket eder anlamiyorum...........geri zekali hayvan ya

ya ablacim =( onun yüzünden bütün arkadaslarimdan uzak kaldim =(((( su an ayrildim ve kimseye aglayamiyorum bile =(((

siz mutlulugun icindesiniz....morelinizi bozmak istemiyorum ablacim =(((

Son düzenleme:
bence öyle konuşma canım hatırlıyomusun bir kere daha ayrılık yasamıstınız belki yine barısırsınız o yüzden köt konuşma sen yine de iyi kötü bir çok sey yasadınız ...

bence öyle konuşma canım hatırlıyomusun bir kere daha ayrılık yasamıstınız belki yine barısırsınız o yüzden köt konuşma sen yine de iyi kötü bir çok sey yasadınız ...

evet ama busefer kalbimi dinlemek istemiyorum......okadar gururumla oynadi ki....dönmeye calissa bile, pismanligini gösterse bile dönmek istemiyorum....bu sefer istemiyorum...

ben ezilmeye gelmedim bu dünyaya, gururumu cignicek adamda daha anasinin karnindan cikmadi..........bir senedir herseye göz yumdum ablacim.........
baska kadinlar, beni terk etmeleri, herseyi......
ama artik ne olursa olsun dönmek istemiyorum. icten nekadar istesemde artik kendimi korumam lazim diye düsünüyorum.......aklim daha agir basmasi gerektigini düsünüyorum =/

ama icimde kaliyor o sözler, ona söylesem o bana daha büyükl laflar saycak ama sinirimi birden atmam lazim :'(((((

Son düzenleme:
o zaman bitanem bu sfer mantıgın agır bassın ne hakkı var bu kadar seni üzmesine o kim ki?bırak gitsin aldatmak kötü laflar falan ne demek sakınnn sakınnn uzak dur

o zaman bitanem bu sfer mantıgın agır bassın ne hakkı var bu kadar seni üzmesine o kim ki?bırak gitsin aldatmak kötü laflar falan ne demek sakınnn sakınnn uzak dur

ablacim =((( ya karsima cikan erkeklerin hepsi mi salak olur ya =((( anlamiyorum ki =(((

ooofff koy ver gitsin....artik bana ingiltere master yollu görünüyor...madem aile kuramicam kariyer yapim bari =(((

anneme ve ablama cok üzülüyorum =(( cok üzüldüler =(((

öyle yapacagim heralde...biraz görüp gezim =((((

neyse canim babama yardimci olmam lazim...
ablacim sagol ya dinledigin icin..........öpüyorum seni kocaman

kolay gelsin canim

muaa

2011 fıstıkları bu akşam da yoklar galiba

ya kızlar bir kaç akşamdır veda bile edemiyorum net bağlantısı kopuyor

bir türlü giremiyorum

bağlantıdamı sorun car anlamadımm:83::26::96::95::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…