2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yaseminnn. Napıyosun bacım

neydem canım yazışmaları okuyorum :)

kızz 400 mü abowww
denizcim biz nişanlımla birlikte çıktık çarşıya bakındık herşey çok pahalı yani bende o da kendini o kadr dara sokamazdı(m) derken ümitsizce dolaşırken toptancı bulduk :) yarı fiyatına 6 lı gecelik takımını aldık ve yukarda gezinirken beğendiğim bi modeldi krem rengi dantelli çok güzeldi 69 tl ye almış olduk iç çamaşırları desen öyle kaliteli ki onlardan aldık toptan fiyatına çamaşır takımı aldık yine çarşıya göre yarı fiiyatına işimiz yaver gitti onları ordan hallettik sonra bi yere girdik traş kutusu makyaj kutusu terlik derken nişanlıma gecelik takımı derken adam bizi çok sevdi 100 tl tutuyorsa 60 a vermiş oldu misal.. o da bende karlı alışveriş yapmış olduk çok şükür. iyiki ailelerle çıkılmadı ben çok sevindim..

evet asker yolu beklicem canım 5 ay
bizde önümüzdeki ay alalım diyoruz
en azından aradan cıksın
çünkü nişanlım mayısta gelicek haziranda düğün bide o araya sıkışmasın diye
bende parça parça alıp takım mı yapsam
yoksa tam takım mı alsam bilemedim..

burdayım denizcim yaa
gecelik takımında bahsediyosunuz sanırım
ben ipek falan almadım penye aldım sabahlık uzun gecelik ve alt üst pijama takımı var
kullanışlı olsun dedik 170 tl ye aldık
bitane de seksi siyah gecelik aldık bi de iç çamaşırı takımı aldık
makyaj setini de kutuyu ayrı aldık 30 tl ye
içine de kozmetikten aldım bişeyler çok fazla bişey almadım

bende aldırmak istemedim ama kayınvalidem çıkar en iyilerini dedi oda baktı ballı müşteri belkide iki katına verdi şimdi onlar varken benim araya girmem ayıp olurdu. Pazarlık bile yapmadı sadece beğendim aldık çıktık bir yerden başka ikinci bir dükkan olmadı yani ama güzel kullanışlı hatta bir beden büyük aldırdı lahusalıkta giyersin diye.)))

güle güle kullan denizcim hepsini problem yapmıyorsalar yapacak bişiy yok :))))

evet bende bir beden büyük aldım
sabahlığını denedim şu anda tam oldu
ben dedim bir beden büyük olsun ilerde giyicem sonuçta dedim
kızlar kayınvalidemle cumartesi çıktık bayramlık aldık
bitanede şal aldı bana çok hoşuma gitti
bayram içinde elbise aldık
ama terziye gitmesi gerekiyodu bugün alıcaz bakalım nasıl olmuş

bende asker yolu bekliyorum 15 ay
11 ayı bitti çok şükür

yavaş yavaş almak en iyisi çünkü sizin askerden gelince pek vaktiniz olmayacak
o zamandada ancak evle ilgilenirsiniz..
ben takım aldım..
çarşıya bakarsın aklına en çok hangisi yatarsa onu alırsın canım
benimkini nişanlım beğenmişti

evet canım nişanlımda ben gitmeden alalım dedi
çıkıp bakıcaz ona göre alıcaz

Saniye valla süperde ne süper ayol onu giymek bir dert adamla uğraşmak iki dert valla allah kolaylık versin be bacım :))))))

çok özel zamanlarda giyilecek şeyler tabii.. her zaman giyilmezde görünce çok hoşuma gitti resmen aşık oldum diyebilirim.. dayanamadım aldım :)

Nesrin çok güzel iç çamaşırlar, kk'ya girerken benimde gözüme çarptı çok beğendim.
Fiyatları ne kadarmış?
Benimki lila rengi çok seviyo yaa, o renkte almam lazım bir tane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…