- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #26.841
Yaseminnn. Napıyosun bacım
nişanda takım alındı sabahlığı geceliği bilmem osu busu şortu içim cız etti vallahi 400 tl tuttu çok pahalı set yok sabahlık terliği felan filan ayrıca ablam en a 7 -8 takım alt üst almış
3-4 gecelik takımı var
önemli olan giymek ben hiç uzun bişey giymeden uyuyamam ki .((((
Günaydın aylincim
nereelrdesin
sanırım sabahlık takımından bahsediyorsunuz kızlar
bizde geçen yıl 450 ye aldık 6 lı takım
ipekti benimki...
ama dediğin gibi kışın daha indimde oluyo düğün sezonu kapandığı için..
sende asker yolu bekleyeceksin sanırım canım
Allah şimdiden kavuştursun,Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah
bende utanıyorum ya bazen öyle ark geldimi göstermeye açıyoum da anne sen git başka odaya artık azmış diyecek nerdeyse öylebir bakıyor ki
neydem canım yazışmaları okuyorum :)
kızz 400 mü abowww
denizcim biz nişanlımla birlikte çıktık çarşıya bakındık herşey çok pahalı yani bende o da kendini o kadr dara sokamazdı(m) derken ümitsizce dolaşırken toptancı bulduk :) yarı fiyatına 6 lı gecelik takımını aldık ve yukarda gezinirken beğendiğim bi modeldi krem rengi dantelli çok güzeldi 69 tl ye almış olduk iç çamaşırları desen öyle kaliteli ki onlardan aldık toptan fiyatına çamaşır takımı aldık yine çarşıya göre yarı fiiyatına işimiz yaver gitti onları ordan hallettik sonra bi yere girdik traş kutusu makyaj kutusu terlik derken nişanlıma gecelik takımı derken adam bizi çok sevdi 100 tl tutuyorsa 60 a vermiş oldu misal.. O da bende karlı alışveriş yapmış olduk çok şükür. Iyiki ailelerle çıkılmadı ben çok sevindim..
bende aldırmak istemedim ama kayınvalidem çıkar en iyilerini dedi oda baktı ballı müşteri belkide iki katına verdi şimdi onlar varken benim araya girmem ayıp olurdu. Pazarlık bile yapmadı sadece beğendim aldık çıktık bir yerden başka ikinci bir dükkan olmadı yani ama güzel kullanışlı hatta bir beden büyük aldırdı lahusalıkta giyersin diye.)))
bende aldırmak istemedim ama kayınvalidem çıkar en iyilerini dedi oda baktı ballı müşteri belkide iki katına verdi şimdi onlar varken benim araya girmem ayıp olurdu. Pazarlık bile yapmadı sadece beğendim aldık çıktık bir yerden başka ikinci bir dükkan olmadı yani ama güzel kullanışlı hatta bir beden büyük aldırdı lahusalıkta giyersin diye.)))
evet asker yolu beklicem canım 5 ay
bizde önümüzdeki ay alalım diyoruz
en azından aradan cıksın
çünkü nişanlım mayısta gelicek haziranda düğün bide o araya sıkışmasın diye
bende parça parça alıp takım mı yapsam
yoksa tam takım mı alsam bilemedim..
Kızlar bunlar tenin bende bunlardan alıp takım yapmak istiyorum
Sizce olurmu?
Eki Görüntüle 59985
Eki Görüntüle 59986
Eki Görüntüle 59987
Eki Görüntüle 59988
Eki Görüntüle 59989
bende asker yolu bekliyorum 15 ay
11 ayı bitti çok şükür
yavaş yavaş almak en iyisi çünkü sizin askerden gelince pek vaktiniz olmayacak
o zamandada ancak evle ilgilenirsiniz..
ben takım aldım..
çarşıya bakarsın aklına en çok hangisi yatarsa onu alırsın canım
benimkini nişanlım beğenmişti
vaaay..
harikaymış.. özellikle renk gerçekten mükemmel
Saniye valla süperde ne süper ayol onu giymek bir dert adamla uğraşmak iki dert valla allah kolaylık versin be bacım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?