2011 gelin adayları buyrun sohbete

:)) aynı kaderi paylaşıyoruz :))
Ama makyaj kutum çok orjinal, onu çok beğendim...
Sıradışı bişey, bende farklılıkları sevdiğim için hoşuma gitti...

daha dogrusu bohça falan olmadı bizde. kayınvalidem bi geldiğinde lif başörtüsü ve sal falan getirdi..ben içimde bişe kalsın istemyrm oyüzden aldırayım diyorumm

esracım çok asil duruyor yahuu güle güle kullan canım benim

daha dogrusu bohça falan olmadı bizde. kayınvalidem bi geldiğinde lif başörtüsü ve sal falan getirdi..ben içimde bişe kalsın istemyrm oyüzden aldırayım diyorumm

Bana bohça valizle geldi, 10 tane falan terlik getirmişler :))
Aslında herşeyi düşünmüşler, şampuanıma ve saç kremime kadar almışlar ama ben çıkıp beğenmek isterdim şahsen...
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık, nişanlımda düğünde iğneyi bile kendimiz beğeniriz diyor...
Sütten ağzı yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor

Teşekkürler kızlar, bende çok beğeniyorum, nişanlım Suriye'den almış bu kutuyu, çok beğendiği için makyaj kutusu yerine bunu almak istemiş...
Orada fiyatlarda çok uygunmuş...

Çok haklı canım
Benimde valizle geldi
Ama ben çok bişey almayın demiştim
Almamışlardı sadece el emeklerini getirmişti kayınvalidem
Birde bir kaç bişey
Kendi seçimin zevkin ayrı
İstemediğim iyi oldu
Şimdi kendim beğenicem herşeyimi...

ana tesadüfe bak benimkide valizle geldi.

günaydın kızlar...

Nesrin bi sey sorucam canım sana?picasa programını indirdim resimleri yan yana nasıl ekleyecegim onu çözemedim canım yardımcı olurmusun?bu arada takımlarına bayıldım :)

mervoşş burdayım canımm :))) geldim.bana ne sadık ne çikolata nede nişan çiçeği geldi zaten bizde isteme olmadı abim sevmem ben öyle şeyi siz karar vermişsiniz dedi. nişandada tepsilerle baklava meyva poşetleri şeker poşetler lokumlar filan geldi özenle hazırlanmış kutum yok yani.nişanlım da çiçeği unutmuş nişan çiçeğimde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…