- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.701
hoşgeldin Ayten. inşallah isteidğin gibi olur herşey. Nişanlımısın?
Kızlar üzgünüm yaa, 6 yıl sevip, zar zor evlenen bir arkadaşım var, 2 yıl oldu evleneli, boşanıyorlarmış yaa(
Çok üzgünüm, o 6 yılda tanıyamadıysa ben 1 yılda tanıyabildimmi acaba?
hoşbuldum kaydirigubbakcemile5 inşallah canım herkesin Allah gönlüne göre versin :) evet 06/06/2010 dan beri:):) kaydirigubbakcemile
Kızlar üzgünüm yaa, 6 yıl sevip, zar zor evlenen bir arkadaşım var, 2 yıl oldu evleneli, boşanıyorlarmış yaa(
Çok üzgünüm, o 6 yılda tanıyamadıysa ben 1 yılda tanıyabildimmi acaba?
valla bizde tam 6 yıldır beraberiz 2011 de de kısmetse mutlu sona ulaşıcaz..
Haklısınız uzun süre sevlgililik olmuyor birbirinizi tüketiyorsunuz
bizdde çok kavgalar çok ayrılıklar yaşadık ama ben inanıyorumki evlilik bunları çözücek
hayırlsıyla dediğim gibi olur inş..karamsarlığa gerek yok
gelin ata binmiş ya nasip demişsempatiksalakcinni
bende 2011de kismetse gelin olacagim. persembe günü istanbula ucuyorum, sevgilimin ailesi ile tanisicam. yanimda kardesim de olacak.
annem babam durumu biliyorlar, telefonda görüstüler. fakat calistiklari icin onlar gelemiyorlar. sevgilim agustotsta askere gidecek kisa dönem. döndükten sonra hemen tanisma faslina gecicez ve umarim 2011e yetisirim ehehehe
canım arkadaın adına üzüldüm ama her insan bir değildir belkide sen çok mutlu olucaksın bilemezsinki aklına kötü şeyler getirip üzme kendini herşey olacağına varır.
hem fazla sürede de arkadaşlık yapmamak lazım ewlendildiğinde o arkadaşlık döneminde herşey yaşanıyor evlenince pek bişey kalmıyor yani.
ama yinede aynı evi paylaşınca anlıyorsun çözüyorsun o seni canım.
hakkında hayırlııs olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?