2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende bende opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kısmetse 2011 Nisan ayında bahar gelinciği olcam hihoyyyt :icecream:

Kızlar üzgünüm yaa, 6 yıl sevip, zar zor evlenen bir arkadaşım var, 2 yıl oldu evleneli, boşanıyorlarmış yaa (
Çok üzgünüm, o 6 yılda tanıyamadıysa ben 1 yılda tanıyabildimmi acaba?

Kızlar üzgünüm yaa, 6 yıl sevip, zar zor evlenen bir arkadaşım var, 2 yıl oldu evleneli, boşanıyorlarmış yaa (

canım arkadaın adına üzüldüm ama her insan bir değildir belkide sen çok mutlu olucaksın bilemezsinki aklına kötü şeyler getirip üzme kendini herşey olacağına varır.

hem fazla sürede de arkadaşlık yapmamak lazım ewlendildiğinde o arkadaşlık döneminde herşey yaşanıyor evlenince pek bişey kalmıyor yani.

ama yinede aynı evi paylaşınca anlıyorsun çözüyorsun o seni canım.

hakkında hayırlııs olsun tatlım.

valla bizde tam 6 yıldır beraberiz 2011 de de kısmetse mutlu sona ulaşıcaz..
Haklısınız uzun süre sevlgililik olmuyor birbirinizi tüketiyorsunuz
bizdde çok kavgalar çok ayrılıklar yaşadık ama ben inanıyorumki evlilik bunları çözücek
hayırlsıyla dediğim gibi olur inş..karamsarlığa gerek yok
gelin ata binmiş ya nasip demişsempatiksalakcinni

bende 2011de kismetse gelin olacagim. persembe günü istanbula ucuyorum, sevgilimin ailesi ile tanisicam. yanimda kardesim de olacak.
annem babam durumu biliyorlar, telefonda görüstüler. fakat calistiklari icin onlar gelemiyorlar. sevgilim agustotsta askere gidecek kisa dönem. döndükten sonra hemen tanisma faslina gecicez ve umarim 2011e yetisirim ehehehe

hoşbuldum kaydirigubbakcemile5 inşallah canım herkesin Allah gönlüne göre versin :) evet 06/06/2010 dan beri:):) kaydirigubbakcemile

Allah tamamına erdirsin inşallah. =)) Düğün nezaman tarih tam bellimi.

Cimcime arkadaşın için çok üzüldüm. Kader kısmet bu işler.
Karşıdaki insan kendini belli etmezse 6 yılda da tanıyamazsın.
Aynı eve girince herşey daha farklı olur.
Nekadar tanırsan tanı ama aynı evde yaşamak çok farklıdır galiba.

Evet öyle celnur.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun. Tanışma faslı çok güzel geçer inşallah. Çok heycanlı zamanlar.

Sana katılıyorum tatlikıs. Arkadaşlık dönemini çok uzatmamak en iyisi.
Nerdeyse 2 yıl oldu benim tanışma söz nişan. Evlenene kadar 3 olucak.
Elimde olsaydı uzatmazdım.

merhaba kızlar,
bende kısmetse 2011 18 ya da 25 Haziran gelini olacağım. Baya da heyecanlıyım
sizler nasıl hissediyorsunuz? Çeyiz hazırlıklarınız nasıl ilerliyor?

nişanlım Allah'ın izniyle haziranda gelicek askerden..hazırlıklar yetişir mi yoksa 2012ye mi atar evlilik tarihimiz hiç blmiyorum..bu aralar biraz karamsarım eyvahedigeldismile

merhaba kızlar

Cimcime çok üzüldüm o arkadaşının adına

ama ben şöyle düşünüyorum bu evlilik hayatının en büyük kumarı erkek için de kadın içinde alınyazısı neyse onu yaşıyorsun çok iyi tanıdığın birisiyle de evlensen aynı evde yaşamadığın sürece anlayamazsın tanıyamazsın

Allah hayırlı yazılar yazsın hepimize,ben çok üzülüyorum böyle ayrılıklarda

arkadaşlığın fazla uzamaması taraftarıyım bende bizimde 1 sene oldu nasipse 2 senelikken evlenmiş olucaz inşallah

yarın bende nişanlımın yanına gidiyorum Bodrum'a 5-6 gün kalıcam özledim onuda
akşama kuaföre gidicem ağda için falan
bu zaman nasıl geçecek kızlarboshayallersmile

Yok canım az değil, bizim nasipse en geç seneye yaz olacak ama kardeşim askerden martta geliyor.
Nişanlım nisan gibi yaparız diyo ama ben okullar falan tatil olsun istiyorum o nedenle haziranda yapalım diyorum. Bakalım hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…