2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam kızlar, sanırım bizim topiğimiz evlilik tarihleri yaklaştıkca daha da popüler olacak. Biz bu hafta sonu çeyizim için Linens'in kampanyasından 2 adet nevresim takımı, Home sweet Home dan yatak örtüsü ve Hisar dan çelik tencere takımı aldık. Yine taksite girdim ama düğüne kadar başka ihtiyaçlarım da olacağı için şimdiden bu tarz şeyleri almaya başladım. Dilerim Allah hepimize iyi günlerde sevdiklerimiz ile kullanmayı nasip eder, göz nuru çeyizlerimizi

latinsugar lınens çok pahalı yaw 301 YTL bi nevresim takımı

canım linens'de 23 - 24 Temmuz tarihlerinde kampanya vardı. %50 indirimliydi herşey.
Biz de normalde fiyatı 240 TL olan saten delux nevresim takımını 120 ye ve normal fiyatı 108 lira olan farkı bir takımı 54 TL ye aldık.
nişanlım saten delux'u aldı ben diğerini:)

2011 Gelin Adayları Tahmini Düğün Listemiz

04.03.2011 - papatyam2011 - Kına
05.03.2011 - papatyam2011 - Düğün
23.04.2011 - Ayten_s - Kına
24.04.2011 - Ayten_s - Düğün
13.05.2011 - Ece - Kına
14.05.2011 - Ece - Düğün
20.05.2011 - Pandomim - Kına
21.05.2011 - Pandomim - Düğün
04.06.2011 - Speddy Gonzales - Kına
05.06.2011 - Speddy Gonzales - Düğün
24.06.2011 - latinsugar - Kına
25.06.2011 - latinsugar - Düğün

büyük ihtimal izmir olcak hihoyyyt canım ama otel konusunda henüz bi karar veremedik :sm_confused:araştırma aşamasındayız hala kaydirigubbakcemile2

Ben Izmirliyim canim, nereleri dusunuyonuzzz belki yardimci olabilirim.. Nisan ayinda sizin dugununuz demi... Cesme yi iptal et derim canikommm Nisan ayinda Cesmenin suyuna girilmezz.. donarsiniz vallahhiiii

günaydın kızlar
1aydır uğrayamıyorum buraya
ben yokken düğün tarihleri belli olmuş bile
ne güsel hayırlı olsun opuyorumnanaktan
nişanlım gelsede bizde tarihi belirlesek keşke boshayallersmile

katiliyorum tatlim sana... sadece nevresim takimi icin banada biraz pahali geldiiii. ama saten sonuctaaa heheeheh

ayyyyyyyyyy kızlar, sizler kaça alıyorsunuz nevresim takımlarınızı?
kendimi şimdi kazıklanmış hissettim biraz. Gerçi Sarev ve Taç da da aynı fiyat. Taç da saten nevresimler 140-180 arası sarev de aynı şekilde.
zaten çeyiz hazırlığına başladığımdan beri geceleri uyuyamıyorum sırada ne var paramız yetecek mi düşünmekten vaz geçemiyorum

Allah hepimizin yardimcisi olsun canim ceyizle ugrasmak gercekten cok zor... benimde bagzen uykularim kaciyor falan.. Tac marka nevresim takimlari gercekten o fiyattan basliyor heleki saten olanlari.. ama ceyiz magzalarinin indirimli gunlerini takip etmek gerekiyor.. o zaman guzel indirimler yakarlarsinnn.. takipci olacan anacimmm hhehehe :dance:

büyük ihtimal izmir olcak hihoyyyt canım ama otel konusunda henüz bi karar veremedik :sm_confused:araştırma aşamasındayız hala kaydirigubbakcemile2

anladım canım hayırlısı olsun delikafadulden

katiliyorum tatlim sana... sadece nevresim takimi icin banada biraz pahali geldiiii. ama saten sonuctaaa heheeheh

kız sen martta neden evleniorsun kışın ortasında
bana normalde pahalı geliyor o kadar para vermem olumunekankayizsmile

100 YTL nevresim takımı için çok fazla maxımum vereceğim fiyat 60 YTL olsun :1shok:
19 YTL bile nevresim takımım var :lepi:

kız sen martta neden evleniorsun kışın ortasında
bana normalde pahalı geliyor o kadar para vermem olumunekankayizsmile

deliligimizden hehehe yok sekerim esimin isi yuzunden bizim en gec seneye ekimde amerikaya tasinmamiz gerekiyor.. vize islemleri 6 ay surcegi icin evlendikten sonra, mucburen dugunu martta yapmak zorunda kaliyoruz bizde... olsun napalim canimm bende kis gelini olucam artik hehehehe insallah yagmur yagmaz o gun yaaaaa!!! Nikahim Ankarada olucak 26 Subatta Kina 5 Mart ta ve Dugun 6 Martta.

hele bide Ankara da inşallah yağmur yağmasını geçtim donmazsınız kaydirigubbakcemile5 ben evlenemezdim herhalde illaki böyle ısınacak vucudum opuyorumnanaktan

hele bide Ankara da inşallah yağmur yağmasını geçtim donmazsınız kaydirigubbakcemile5 ben evlenemezdim herhalde illaki böyle ısınacak vucudum opuyorumnanaktan

1-2 gun donarizz yaaa sonunda nasil olsa kocisim beni isitirrr hehehehehe Nikah, kina, dugun kapali klimali yerlerde yapiliyor canim merak etme.. anca arabadan iceriye girene kadar donariz artik hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…