2011 gelin adayları buyrun sohbete

Geçen sene kurban bayramı öncesinde henüz sevgiliydik ben ist'daydım ailesiyle tanısmıstım ama bayram benim için buruk geçti annanemi kaybetmiştim çünkü

cnm ben bitirdim çok şükür.
sadece hoşuma giden ekstra bişiy olursa alıyrm
yoksa özellikle alabilceğim bişiy yok
çamaşır kirli sepeti
ütü masası
çamaşır kurutmalığı
viledadan başka.

Zeynep Allah o günleri de göstersin bize 6 ayda tamamlayabildiklerim bunlar ...inşallah ben de tamamlarım ...ben zaten su anda küçük esyalarımı alabiliyorum çünkü yerimiz yok kilerde dolu ve annem cıldırmaya basladı evlenin de gidin artık die gözünü korkutmadan alıyorum bazanın altına koyuyorum :))son 1 ay kala da büyük olarak misafir yemek takımımı ve elektrikli süpürgemi alacagım ...

Nesrin neden bizim forumumuza gelmiyorsun bize küstün müzewkli arkadasım benim senden çalacaklarım var daha alıp da görürsen sasırma :))Esse'yi gezerken bugün gördüm kedili tuzlukları falan aaa nesrin de vardı dedim esse'de fiyatlar indirimde kızlar bu arada teflon tavalarımı ordan alsam mı ki?

meltemciğim tamamlarsın cnm almaya başlayınca bitiyor.
ben aralıkta evlenicem diye birazda acele ettim ama olcak iş oldu bitti rahatım artık :)
dediğim gibi ekstra bişiy görür beğenirsem ancak öyle alırım
bizim ev müsait alıp koymaya
boş odalarımız vardı koydum.yoksa alamazdım çok yer kaplıyor çünkü
ama annem onlara bile kızıyor. salonda yemek odası tarafı dolu. ama alıştı galiba artık bişiy demio :):)

Son düzenleme:
Nişanlımla konustum ve geldimm huysuzlugumun bütün nedeni senin uzakta olman falan filan dedim sonra basladım aglamaya çok özledimm Allah herkese sabır versin çok zor

Evet canım bu ara yoğun çalışıyoruz
Yarın 10 Kasım yine 5 buçukta uyanacağım :92:
Ben cıkımda yatayım canım
Yoksa yarın ayakta uyucam

Görevlerden fırsat bulduğum ilk an gelicem
Hepinizi öpüyorum
Hayırlı geceler diliyorum...
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…