- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.401
bende varim ama nasil olacak bilmiyorum
belcikada yasiyorum
yazin trde dugunum olacak ne bir hazirlaik var nede baska birsey
1 ay icinde nasil yetisecek bilmiyorum cok uzuluyorum
cok ümit ediyorum =(((
akli basina gelipde belki bir gün...bir sene sonra...yine gelip ellimi tutup özür dilecegini cok bekliyorum =(((
beklicem......
insallah betül (abla) insallah.....kendi dogrularimdan hic vazgecmedim...ne kadar zorduysa da sectigim yol...herzaman kafa tuttum hayatla...öylede devam edecegim...
ama insan korkularinida yenemiyorki....ya bu mutlulugu gitmesine göz yumarsam belki hic bir daha yakalayamicam ?
sonucta ögrenilmis bir tecrübe var....ve insanlara gercekten güvenim kalmadi artik....allah sonumu hayir etsin diyorum....
hepinizinkini de......
achhh accccccccch
yanlis anlamiyorum canim, bir arkadas olarak beni korumayi calistigini görüyorum...size söyle söylim:
ben hayatta öyle seylerden üstün geldim ki, kafa yapim, karakterim cok sabit....yerinden oynamiyor...ve beni artik psikolojik olarak birsey sarsamaz....cok güclüyüm, güclendim...
yani su an acimi sizinle paylasiyorum ama bu aciyi konusarak yok ediyorum zaten....yani attigim her adimi düsünüyorum...bana fazla zarar vermeden ilerliyorum hayatta artik...cünki cok zarar gördüm bundanda akillandim ve güclendim....
bu iliskiyi tasiyabilcegimden ben zaten göz yumdum. Baska bir kadin olsaydi emin ol ki, bukadar psjikolojik oyun üzerine ya timarhanelik olurdu ya canini alirdi...
ama ben artik bunlari tasiyorum...su an son noktaya izin vermemin nedeni mantiksal.
Ben bir anne olmak istiyorum, bunu hep allahtan cok diledim cok hayirli evlatlar nasip etsin bana diye....ve cok iyi bir anne olacagimdanda eminim.....
Bunu bir kocayla mi yoksa kocasiz mi büyütürüm orasini bilemem ama ben böyle bir insanla cocuk büyütmem. Nekadar sevsemde nekadar herseyi unutup silebilsemde....
ama iste ozaman sevginin anlami yoktur benim icin.....
tek basima büyütürüm cocuklarimi ama mutlu ve sorunsuz büyütürüm....bu yüzden ben noktayi koydum....
kalbimden akan kan damlalari gecer...kalbimi alamaz ancak zedeleye bilir...
bu yüzden benim icin korkmayin.......
ama mutlu olabilmem icin dua edin =( mutlu olmamam icin yeterince insan beddua ediyor zaten =(((
Tanyel biraz kalıbının dışına çık
biraz kafanı dinle
Arkadaslar hepinize hayırlı aksamlar...yarın görüşmek üzere.
cal vur oynasin ayicik ozaman =) patlat bir sarki canim =)
baydim sizi degil mi =))))
hahah yaaa TR ye gelsem beni bi luna parka götürümüsünüzzz???
veya kumpir yemege ortaköyeeeee =)
waffle a da yok demem vallahi =)
iyi akşamlar merve... Ne güzel erkenden çıkıyon yaaaaaaaaaa :84:
Yok be ne bayması...
Ben kumpiri çok seviyorum ya.
Geçen hafta tabiri caizse hayvan gibi yedik
Mide spazmı geçiriyodum
Ama waffle okadar sevmiyorum.
Bikere denim dedim. Adama kafana göre yap dedim
Iyyyy tatlıdan bayılıcaktım:95:
875 çalışmanın faydaları canım sen kaçta çıkıyosun
Yok be ne bayması...
Ben kumpiri çok seviyorum ya.
Geçen hafta tabiri caizse hayvan gibi yedik
Mide spazmı geçiriyodum
Ama waffle okadar sevmiyorum.
Bikere denim dedim. Adama kafana göre yap dedim
Iyyyy tatlıdan bayılıcaktım:95:
ii akşamlar merveArkadaslar hepinize hayırlı aksamlar...yarın görüşmek üzere.
yok artik!!!
Ya bana sabah kahvaltiya yedirsen öglende aksamda varya ben dünyanin en mutlu insani olurum hahaha...burda yok hasret cekiyorum...
Her tr ye geldigim gün bi önce waffleciya giderim hasret gideririm =))))
yoksa waffle yapabilen birisiyle mi evlensemp
@ deniz....hadi yaaa kiz süslen püslen ozaman =)))) gelsinler canim ne güzel, onu dogruyan insanla bir masadasin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?