2011 gelin adayları buyrun sohbete

hiç bi fikrim yok didoşun kaynanası falan geldi onu biliorum ama Nesrini merak ediorum bende kaç zamandır konusamadık Ayse'yi de özledim o da arada sırada ugruyordu şimdi balayındadır ...

hım nesrini ben de görmedim geçmişi okurken.
of çok sıkıldım bu ara ya.ev-iş arasında gidip geliyorum extra hiç bişey yok

cnm biz 7den önce buluşamıyoruz ki bu ara teftiş yüzünden hiç görüşemiyoruz akşam.dün akşam bizde kaldı işte o da 1.yılımız doldu görüşmemek olmasın diye.9 buçuktu nerdeyse geldiğinde.haftasonları fırsatımız olursa oluyor sinema için onda da mesai olmazsa.valla sıkıldım artık.annem de sürekli onunlasın diyo haftasonu evde otur birazda.anlamıyor beni sinir oluyorum.çok özledim onu yanımda olmasına rağmen.hiç ilgi alaka da yok yada yoğunluktan bana öyle geliyor.dün sadece msj attı yıldönümümüz için.çiçek beklemiştim ben aslında:Shediye zaten almayacaktık

anladım canım belki alışkın oldugun için öyle hissediyorsundur çünkü basından beri sık görüşüyorsanız ilerleyen zamanlarda da öyle olmasını istiyoruz ...hayırlı olsun bu arada birlikte nice yıllara

az önce ben de askıma dedim ki askım biz bayramda görüşmeye karar verdik ama bayramda otobüsler,uçaklar çok dolu oluyor arabayla gelmeye kalksa ben geçen sene arife günü akşam 6'da otobüse bindim gece 3'de ankaradaydım Allahım inşallah görüşebiliriz 3 aydır görmüyorum

valla iyi dayanıyorsunuz canım ya.şu an izinde değil mi gelemiyor mu?ay önceden bilet alsaydınız keşkeee

sağol cnm.artık alışkanlıktan mı çok sevmekten mi bilemedim:97:

hiç sıkma canını araya özlem girmesi her zaman için iyidir benim kızkardesimde ank'dan biriyle birlikte hemen hemen her gün görüşüyorlar eve gelince de ya telefon ya da msnden görüşüyorlar ben ona da diorum birazcık birbirinizi özleyin kıymetini anlayın yoksa çok çabuk kavga ediyorlar kızkardesim de 1 gün görmediği zaman huysuzlanıyor

aynı ben
geçer bu günlerde.7 ay kaldı sıkıcaz dişimizi.ondan sonra kimseye hesap vermek zorunda olmayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…