2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslı nevresim o :)) dinarsu battaniyeleri 35:))

hee bende battanıyede 50 sandım 35se dagada ıyıymıs

zuhalcim battaniye ihtiyacın varsa al canım en azından bi tane kesin al dinarsu marka..

aslıhancım nasıl bişe paylaşsana canım pahalı geldi bana

tatlım ben ısyerındeyken bu bılgısayarda copy paste yapamıyorum o yuzden paylasamıyorum maalesef resım falan
ama ınternet sıtesınden dırek lınk falan bulursam ole bı gomlegın oldgu syfaya lınkını yazarım sana.
genelde hep 200 tl falan bole kısıye ozel gomlekler ama nısanlımın oturdugu semtte 80 tl ve sadece bu kısıye ozel gomlek yapıo adamlar.
ya yakasında ne blım cebınde falan bole kısının ısmı , soyadı , yada sadece bas harflerını ıslıyolar bole el yazısıyla yazılms gbı duruyo.kumasını bedenını herseyını kendın secıosun vs vs

aaaa kız valla yollarım ayıp ediyorsun battaniyenin kalitesi nasıl anlaşılırki kız:))

canım dinarsu marka zaten..benim için dokundugunda böyle kadifemsi bi yumusaklıgın olması çok önmeli yumusacık cok hoşuma gidiyor..35 e ne veriyorlarki dediğim gibi marka.zaten kmpanyalı oldugu için o fiyattır.benim 3 e.homeden 1 tactan battaniyem var..tactan aldıgım tam kışlık çok kalın diğerleri biraz ince

slmlarr....

dün akşam bitanemlee buluştumm
o yüzden bugün pek bi pozitifimm
nasılsınızzz kızlarrr

dün akşam ben de nişanlımla görüştüm
onlara yemeğe gittim oturduk falan 8 e kadar sonra bizim kızlarla günümüz vardı
ben oraya gittim 10:30 a kadar oturdum
sonra da sevdiceğim beni eve bıraktı elele yürüdük çok güzeldi

kızlar bunu dün aldım çift kişilik nevresim days ın colours un 50 tl ye nasıl :92:
Eki Görüntüle 60579

güle güle kullan canım çok güzelmiş gerçekten

ay aylin günlere bayılırım özellikle çay servisinin başladığı anı :)))
çeşit çeşit oh oh bende gündeydim bitti yenisini artık evlenince şnş.

bende çok severim
cumartesi akşamıda benim günüm var arkadaşa gitcezz
14 kişiyiz pek güzel oluyoo
hem birbirimizi görmüş oluyozz :)))

bir pazarım var bir gün o gelmek istiyor sonraki pazar diğeri gelmede diyemiyorsun baktım olmuyor en iyisi bir araya toplamak hem tanışmış oldular birbirlerini tanımayanlar benden çok görüşüyorlar :))) insanın arkadaşı olması güzel birşey nişanımda etrafımda hepsi elinden geldiğnde herşeylere destek oluyorlar sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…