- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.941
yok betülcüm böyle değil ama fiyatları 75 tl normalde indirimle 35.yumuşacık üzerinde büyük çiçekler vardı ben geometrık şekilli seviyorum ondanda kalmamıŞ
Teşekkür ederim canım bana kucak açtığın için hoşbuldum:) Nişanda hep bu konular yüzünden tatsızlık çıktığını duyuyorum ya ondan canım ağzımızın tadı bozulmasın onlar nasıl istiyorlarsa öyle olsun diye düşünüyorum ama uygulamada nasıl davranırım bilemem:)
YÜREĞİMDE SAKLI KUDRETİMLE
HEM ÖMÜRDE HEM ÖLÜMDE
BEN SENİ SEVİYORUM
GÜNLER BOYU GECELER BOYU SENLEOLSAM BİR ÖMÜR BOYU SENİ SİTİYORUM BEN SENİ SEVİYORUMMMM
DİYE ŞARKI
yok betülcüm böyle değil ama fiyatları 75 tl normalde indirimle 35.yumuşacık üzerinde büyük çiçekler vardı ben geometrık şekilli seviyorum ondanda kalmamıŞ
yawrum bn sormamştım ama ii oldu sölediğin bnde aslınn dediği yerlere bi bakayım daha hiiiiiiiiç bişeym yok netten bi örgü battanye seti aldm bde pke takımı aldm bde arkadaşm tek kişlk newresm takımı hedye etmşti başkada bişeym yok almalıyım
yok mervoşşş böyle değil ama fiyatları 75 tl normalde indirimle 35.yumuşacık üzerinde büyük çiçekler vardı ben geometrık şekilli seviyorum ondanda kalmamıŞ
betülcüm:26:........
YÜREĞİMDE SAKLI KUDRETİMLE
HEM ÖMÜRDE HEM ÖLÜMDE
BEN SENİ SEVİYORUM
GÜNLER BOYU GECELER BOYU SENLEOLSAM BİR ÖMÜR BOYU SENİ SİTİYORUM BEN SENİ SEVİYORUMMMM
DİYE ŞARKI
kızlar nişanlılarınızlar gün içinde ne sıklıkla görüşüyorsunuz adaylar sevgilileriyle:)))
kızlar nişanlılarınızlar gün içinde ne sıklıkla görüşüyorsunuz adaylar sevgilileriyle:)))
Aslıhasan bu doğum gününü hediye alarak kutlada evlendiğinde evde güzel bir gün geçirtirisin l-koca ilk yemek hafifi bir dans müziği eşliğinde dans sonra şaraplar tokuşturulur hafif sersemlik yapar sonra zaman ilerler işte hani mumlar yanar ................
Birde aslıhancım al nişanlını gel misafir edeyim bursada sizi mudanya monotilya oltele rezerve yapalım yemek yersiniz iskeleye uzanan mumlu bir masa en fazla 100 tl ile çıkarsınız çok rahat
kalmayada para çift ikşilik şirket indirim ayarlarım şise çat patlasın 75
olmadı gelin bizde kalın olmadı üst kat boş :)))))))))))))))))))))
Aslıcım çok açılmak istemiyorsan Eminönü sosyal tesislerinin yeri var ben 1 yıl önce gitmiştim beğenmiştim orayı. Deniz kenarında, mekanda tertemiz ve çok uygun...
Ama çok özel olsun diyorsan, uygun olmayabilir.
bi bakayım canım tşkler :)
pandomim teras6 ya bayıldımmm.....
üstelik çokta aşırı phalı değil
sen hiç gittnmi oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?