- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.961
gitmedim ama bende çok beğenmiştim resimlerden.
kızlar nişanlılarınızlar gün içinde ne sıklıkla görüşüyorsunuz adaylar sevgilileriyle:)))
haftada 1-2 kere grşüorz gn içinde srekli msjlaşırız 4-5 defa arar yatmadan öncede konuşur kapatırız :)) hatta sze bnu yazarkende msj attı
şimdi bizim belediyeyi aradım
nikah ile ilgili evraklara baktım birde
nikah dairesinde hafta içi 91 tl
salona gelmesi ise belediye ile salon arasın çat patlasın 20 dk 170 tl hafta sonu olduğu için hafta içi düğün olsa idi 120 felan bence sizde sorun
şimdi bizim belediyeyi aradım
nikah ile ilgili evraklara baktım birde
nikah dairesinde hafta içi 91 tl
salona gelmesi ise belediye ile salon arasın çat patlasın 20 dk 170 tl hafta sonu olduğu için hafta içi düğün olsa idi 120 felan bence sizde sorun
uzun zamndır saatlerce konuştugumu hatırlamam en uzun konuşmamız 15-20 dk yı geçmez olaganüstü bi durum yoksa
İyimiş fiyatı acaba İstanbul daha farklımı oluyor.
Belediyede staj yapmış ve gözlerimle şahit olmasam arkadaşıma inanmazdım belki ama Ümraniye ve Bağcılardaki fiyat çok oynuyor...
ne güzelll ii insanmış
sözler süpermiş gerçekten. Biz de erkek arkadaşımla salsa kursuna gitmiştik düğünümüzde bir dans show yaparız diyorum ama utanırmış paşam:)
AYY CANIM HOŞGELDİN
ALLAH HAKKNIDA HAYIRLIIN VERSİN İNŞALLAH
MUTLAKA YAPIN BENDE VALS İSTİYORUM AMA KURSA GİTMEM LAZIM O TÜR DANSI BEĞENİYORUM PANİK ATAĞIM YANİ TEDİRGİNLİK OLMAMASI GEREKİR BANA Kİ DÜĞÜN STRS HEYECAN İYİ Mİ OLUR BİLEMEM
Birde aslıhancım al nişanlını gel misafir edeyim bursada sizi mudanya monotilya oltele rezerve yapalım yemek yersiniz iskeleye uzanan mumlu bir masa en fazla 100 tl ile çıkarsınız çok rahat
kalmayada para çift ikşilik şirket indirim ayarlarım şise çat patlasın 75
olmadı gelin bizde kalın olmadı üst kat boş :)))))))))))))))))))))
spicyyy gel kııı bende kucaklıyım seni:))))))))) dansı unutup mezdeke yapıyormuşsun baya ilgin olur ha
benimde takım olarak 1 pike takımım var bide çift kişilik tek pikemm
bu arada hoşgeldin spicy adın ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?