2011 gelin adayları buyrun sohbete

hemen hergün görüyorum :))
sabah evden çıkarken öglen eve giderken evden işe gelirken iş çıkışında mutlaka ararım bi unutayım hemen başlar niye aramadın diye.
oda aynı şekilde işe gidiş dönüşlerinde iş yerinde fırsat buldugunda arar
aman yazarken yoruldum amma görüşüyomuşuz:))

şimdi bizim belediyeyi aradım
nikah ile ilgili evraklara baktım birde
nikah dairesinde hafta içi 91 tl
salona gelmesi ise belediye ile salon arasın çat patlasın 20 dk 170 tl hafta sonu olduğu için hafta içi düğün olsa idi 120 felan bence sizde sorun

evet sormak lazımmm.arada çok fark yoksa salonda daha güzel olur

İyimiş fiyatı acaba İstanbul daha farklımı oluyor.
Belediyede staj yapmış ve gözlerimle şahit olmasam arkadaşıma inanmazdım belki ama Ümraniye ve Bağcılardaki fiyat çok oynuyor...

uzun zamndır saatlerce konuştugumu hatırlamam en uzun konuşmamız 15-20 dk yı geçmez olaganüstü bi durum yoksa

Siz sürekli görüşüyorsunuz ama canım, biz acil bir durum yoksa gün içinde pek görüşmeyiz, çünkü çenesi bir açıldımı 1 saati geçiyor, ofistede pek hoş karşılanmaz...
Ama msjlaşmayı çok seviyorum, özlediğim zaman açıp msjlarını okuyorum :))

sözler süpermiş gerçekten. Biz de erkek arkadaşımla salsa kursuna gitmiştik düğünümüzde bir dans show yaparız diyorum ama utanırmış paşam:)

AYY CANIM HOŞGELDİN
ALLAH HAKKNIDA HAYIRLIIN VERSİN İNŞALLAH

MUTLAKA YAPIN BENDE VALS İSTİYORUM AMA KURSA GİTMEM LAZIM O TÜR DANSI BEĞENİYORUM PANİK ATAĞIM YANİ TEDİRGİNLİK OLMAMASI GEREKİR BANA Kİ DÜĞÜN STRS HEYECAN İYİ Mİ OLUR BİLEMEM[/QUOTE]

Hoşbuldum canım sanada beni kucakladığın için teşekkür ederim:)
Birde gelinliği hesaba katarsak dans epey zorlaşacak sanırım uzun kabarık gelinlikle fır fır döndüğümü hayal bile edemiyorum kesin düşerim:) Vals mi bak onuda düşüneyim ben bir salsadan daha romantik olur:)

Hoşbuldum canım sanada beni kucakladığın için teşekkür ederim:)
Birde gelinliği hesaba katarsak dans epey zorlaşacak sanırım uzun kabarık gelinlikle fır fır döndüğümü hayal bile edemiyorum kesin düşerim:) Vals mi bak onuda düşüneyim ben bir salsadan daha romantik olur:)[/QUOTE]

SÜPER ORYANTEL OYNARDIM KİLO ALINCA KAYBETTİM YETENEĞİMİ .)))
SONUÇTA DÜĞÜN İÇİN DERSEN ONA GÖRE KARAGRAFİ HAZIRLARLAR TEK BİZ DÜŞÜNMÜYORUZDUR NEDE OLSA:))

aslıhan kesinlikle gelmeni tavsiye ederimm
t oprağım beni unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

geçen yıl gelmiştım montania otele
o deniz kenarında yemek muhteşemm

EVLENMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Evlenecek kişilerin Nüfus Müdürlükleri’nden onaylı Nüfus Kayıt örnekleri
2. Resimli Nüfus Cüzdanlarının aslı ve fotokopisi
3. 4’er adet vesikalık fotoğrafları
4. Müracaatı evlenecek çiftlerin birlikte yapmaları gerekmektedir.
5. Çiftlerin sağlık raporları.
6. Muhtarlıktan Resimli İkametgah Kağıdı

1. DİLEKÇE
2. YERİN KROKİSİ
3. İKAMETGAH, NÜFUS CÜZDANI SURETİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…