2011 gelin adayları buyrun sohbete

Heybeli adaya gittim ama yanlışlıkla :))
Kınalı ada ve büyük adayı iyi gezdim.
Bizim amacımız gezmek değildi, yani çarşıda çok durmadık hemen yukarı çıktık.
Akşam üzeride bisiklet kiralayıp sokak aralarında gezdik.
Büyük adada yollar çok kötü kokuyor haklısın, çok güzel evler var ama kokudan nasıl duruyorlar bilemiyorum...
Hayatımdaki en güzel günlerden biriydi, nişanlımla piknik yapmak, bisiklete binmek, kaybolmak bile çok güzeldi :))

Bende turla her iki adaya da gitmiştim aynen dediğin gibi heybeli ada keyifliydi ama büyük ada çok kalabalıktı hafta içi çok daha güzel olabilir

bdahaki gidişimzde blki evli olurz :)

Hayalimde hiç öyle altınlı mücehverli bir hayat yok, mütevazi bir ev ve kullanışlı eşyalarım olsun, huzurum yerinde birde huzurlu bir semtte oturayım, daha ne isterimki...
Ama biz insanoğlu sahip oldukç daha fazlasını istiyoruz...

haklısın

kızlar belki daha önce sölemşsnzdr de bn blmiorm kaç yaşındasnz

Küçükmüş yaşın, ben nasıl 24 olduğumu anlayamadım, 20'yi geçtikten sonra hayat su gibi akıyor galiba...

Al benden de o kadar:) 18 olmaya pek meraklıydım 18 imi doldurduğum günün ertesi günü bankaya gittim kredi kartı başvurusu için:) Banka çıkışıda ehliyet kursuna kayıt oldum Kredi kartımıda ehliyetimide aldım gerisini hatırlamıyorum bir bakmışım 24 olmuşum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…