- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #28.061
valla ocakta 27 oluyorum:)))) vay be diyecekler 27 de evleneceksinm vuvvvvvvvvvvvvvv derdim:)))
Küçükmüş yaşın, ben nasıl 24 olduğumu anlayamadım, 20'yi geçtikten sonra hayat su gibi akıyor galiba...
ablanızda 26 yaşında:)) ama albümden bakın resimlerime hiç 26 gibi duruyor muyum:)))
bnde 22 yaşımı doldrmadan evlenmş olcam bndan 2sene önce söleseler gülerdm herhalde
bende 25 aynen 20 den sonrasından hiçbişeycik anlamadım vallah
hiç göstermez benim arkadaşım 18 lik çıtırdır kendüsü
sen 22 misin küçükmüşsün daha yaw
hiç göstermez benim arkadaşım 18 lik çıtırdır kendüsü
yk cnm daha 22 diilim aralık 5 te 21i btiriorm ewlendiğim zaman 21.5 falan olucam
kızlar ya su özel mesaj gönderiminde b süre varya 600 sn..onu azaltabilirmyz çok bkltyrrr
kızlar ya su özel mesaj gönderiminde b süre varya 600 sn..onu azaltabilirmyz çok bkltyrrr
dün çok sinir oldum mesaj atamadım bir türlü
ya çok bekletiyor bende uyuz oluyom banamı atacaktın datluş ne diyecektin beni ne kadar çok sevdiğinimi:78:
kızlarrrr
selammm
ben çok iyiyim herşey çok güzel geçti, dualarınız ve hep yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.
balayındayız şimdi belekte.
öpüyorum hepinizi.
resim daha sonra eklerim.
evlenmeyi herkese tavsiye ederim.
Allah herkesi kavuştursun..
öptümmmm
kızlaz bişey sorucam tezgah üstüne ne gibi ürünler alınırım...mesela kaşıklık gibi aklıma gelmiyor...birde baharat takımını bambu tarzı bişey aldım...şimdi başka neler almalıyım bilmiyorum...aldıklarımı göndereyim...bi akıl verirseniz sevinirim...
kızlarrrr
selammm
ben çok iyiyim herşey çok güzel geçti, dualarınız ve hep yanımda olduğunuz için çok teşekkürler.
balayındayız şimdi belekte.
öpüyorum hepinizi.
resim daha sonra eklerim.
evlenmeyi herkese tavsiye ederim.
Allah herkesi kavuştursun..
öptümmmm
kızlaz bişey sorucam tezgah üstüne ne gibi ürünler alınırım...mesela kaşıklık gibi aklıma gelmiyor...birde baharat takımını bambu tarzı bişey aldım...şimdi başka neler almalıyım bilmiyorum...aldıklarımı göndereyim...bi akıl verirseniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?