2011 gelin adayları buyrun sohbete

hmmm yani bn 7-8 yıl önce regl olmaya başladım her ramazanda 5-6 gn cwarı tutamadm 8yıl desem 6 gn tutmasam 8x6=48 eder bunun bi 10 gnünü tuttm galiba daha fazlada olblr yani yaklaşık 1 aylık borcm war (

Benimde bir aydan fazla borcum var betülcüm ya.
Bu kış tutmayı düşünüyorum inşallah tutarım.

Bayanlar ne kadar gereksiz bir tartışma yaşamışsınız.

Aslıhan, bence ufaklık kötü bir kelime değil burda birçok kişi için kullanıldı bende 20 yaşındayım ama kötü algılamadım. senin kullandığın tabir çok daha ağır olmuş bana göre.

Deniz, belinay merve olayı konudan çok alakasız olmuş gereksiz bir cümle kurmuşsun herkes birileriyle tartışabilir sonrasında da barışabilir. Sen şu tarihte bunu dedin bunu yaptın demek olmaz ama.

Bende 20 yaşındayım nişanlıyım evliliği düşünüyorum burdaki herkeste iyi ya da kötü yorumlarda bulunuyor beğendiğimi hayatımda uyguluyorum beğenmediklerimi de tamam deyip geçiyorum olay bu kadar basit.

Benzer bir konuda tekrar bir tartışma yaşandığı takdirde ceza alacaksınız bilginiz olsun

bu konuda bende şahsi fikrimi yazmak istiyorum
olgunluk insanın içinden gelen bişey bence
ben 2006 haziranda liseyi bitirdim ve 2006 kasımdan beridir de bu işyerinde çalışıyorum
hayatın her türlü ipini göğüslediğimi düşünüyorum konu evlilik olunca onunda altından kalkabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…